Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy:"Én helyébe a Mi lép!"?
Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 16:17
1/8 anonim válasza:
Már nem te vagy, hanem ti...érthető?
2/8 anonim válasza:
Hogy neked is ki kell venned a részedet a randik költségeiből.
3/8 anonim válasza:
Már nem egyedülállóak vagytok, hanem kapcsolatban.
4/8 anonim válasza:
Azért nem kell megszünni mint személy. Sokan elkövetik ezt a hibát, főleg nők. A mi nem azt jelenti, hogy többé nem találkozhat egyedül a gyerekkori barátjával. Meg hogy az összes facebook, sms üzenetét kontrollálni kell. Én a teljesen közös kasszát sem tartom jónak. Általában aki kevesebbet keres annak szuper. Ezt is általában a nők erőltetik. Persze legyen közös a rezsi a kaja a bolt költsége. Ami meg marad azzal had rendelkezzen az a szerencsétlen akinek sokkal több. Mostanában - fiatal nők részéről - látom ,hallom hogy tulajdonként tekintenek a párjukra. Azért erre figyelj majd oda kedves kérdező. /nő 38/
5/8 anonim válasza:
Ez valami közhely lesz és az egésznek olyan érzete van, mint gyerekkoromban az oroszlánkirályban a "A ranglétrán úgy lépünk feljebb
Hogy az egyetlen úr a király" nagyokosságnak. De egy gyerekfilmben ennek van létjogosultsága, az életben már kevésbé.
Amúgy lehet úgy értette, hogy az MI lép, a "Mesterséges Intelligencia" így mától amolyan GLaDOS-ként funkcionál. De akkor legalább jó humora lesz...
6/8 anonim válasza:
Memnyi funkcionális analfabéta és értelmezési gondokkal küszködő van mostanában.
7/8 anonim válasza:
6.
Sokan a szándékosan túltolt gúnyolódást sem értik.
8/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeség.
Ugyanis ahoz hogy valóban legyen MI, ahoz kell két egészséges ÉN.
Ha feladják magukat, akkor nem lesz MI.
Egymás mellett létezik a két dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!