Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk elengedni egymás kezét ?
Mindig visszatérünk egymáshoz, kibékülünk, boldogok vagyunk X ideig, aztán megint szenvedünk és ez váltakozik 6 éve.
Igazából nem is tudom, hogy hogy is tudtunk egymásba szeretni, rengeteg mindenben hasonlítunk, de amiben különbözünk, abban nagyon és mindig ez az oka annak, hogy egyikünk sem bírja, szakítunk, majd újra kibékülünk.
Jelenleg nem vagyunk együtt, nem szeretnék kibékülni, mert tudom hogy később újra szenvednék ebben a kapcsolatban, viszont most újra nagyon hiányzik, és ha nem vagyunk együtt úgy érzem, mintha nem lenne értelme az életemnek. Van egy jó munkám, barátaim, stb. mindenem megvan, de nélküle nem vagyok teljes, viszont vele se.
Az ilyen kapcsolatokon hogy lehet túllenni?
Pl. Nekem van 2 kutyám, ő viszont nem annyira állatbarát, ebből kifolyólag is rengeteg veszekedésünk van.
Neki az édesanyja kb. egy életképtelen, folyton vele kell foglalkozni mindennap, amióta az apja elhagyta, mert kb. egy 10 gyerek szintjén van, alapvető dolgokat nem tud elintézni, mindenben rá van szorulva, és a pátom kötelességének érzi, hogy az anyjával ennyit foglalkozzon, mert felnevelte. Ez persze nekem már sok.
Közös érdeklődési kör, közös hobbi, mindig számíthatunk egymásra, rengeteget beszélgetünk mindenről, szinte legjobb barátok vagyunk, a szex tökéletes.
Lényegében sok mindent tudnék írni.
Na, ez érdekes. (Végre.) Általában az ilyen sztoriknál csak arról van szó, hogy a 2 fél között működik a kémia, de semmi más. Nálatok azért a hobbi meg egyéb dolgok is közösek és jól el is beszélgettek.
Vagy nagyon jó fu@kbuddyk lesztek vagy nagyon jó barátok. Talán, de csak nagyon talán, ha mindketten hajlandóak lennétek melózni, akkor lehetne az egészből egy kapcsolat is.
Hány évesek vagytok?
Pedig nagyon egyszerű: nem kell mindig újrakezdeni, mikó hiányzik. Idővel elmúlik.
Amúgy alapvetően az lehet a gond köztetek, hogy nem tudtok vitatkozni és kompromisszumot kötni. Értelmes vita helyett egyből veszekedés van és ordítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!