Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a párotok azzal állna elő, hogy?

Figyelt kérdés

A) menjetek el swingerklubba

B) vonjatok be plusz egy pasit

C) vonjatok be plusz egy csajt

D) gruppenszexet szeretne

Nő vagyok, kíváncsi vagyok, hogy más nők és férfiak hogy viszonyulnak az ilyen dolgokhoz.

2021. máj. 6. 17:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

Ha a ferjem azzal a kerdessel jonne, hogy mit szolnék egy harmadikhoz, visszakérdeznék, hogy "de ki legyen a másik pasi?"

Jaaaaaa, uuugy nem?

Viccet félre teve, kiadnám az utját! Megalázó és gusztustalan. Nőhöz kéne nyulnom, én hánynék

2021. máj. 6. 17:40
 12/29 anonim ***** válasza:
Egyikünknek sincsenek ilyen igényei, így egyértelműen elutasításba futna.
2021. máj. 6. 17:41
 13/29 anonim ***** válasza:
70%
Meghívnánk Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Urat!
2021. máj. 6. 17:47
 14/29 A kérdező kommentje:
Számomra furcsa, hogy ennyire elutasítóak vagytok, hogy akár csak egy ilyen vágy felhozása után is már rögtön szakítanátok. Szerintem egy jó kapcsolat alapja, hogy mindent meg mersz osztani a pároddal, a legtitkosabb, legmocskosabb vágyad is. Nem tudnék úgy élni, hogy attól kell félnem, mikor mondok valami olyat, ami a kapcsolatunk végét jelenti.
2021. máj. 6. 17:52
 15/29 anonim ***** válasza:
49%
mi beszelunk errol sokat, es nyitottak vagyunk ra. nem tudom mar, ki hozta fel eloszor.
2021. máj. 6. 17:54
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem személy szerint rosszul esne, hogyha a párom be akarna venni egy másik nőt, mert úgy érezném nem vagyok neki elég. Nekem nincs a felsoroltak közül egyikre sem igényem (mást kipróbálnék, de egy harmadik ember nekem már nem fér bele), de ha a másiknak van, akkor én nem akarom abban korlátozni, élje meg az ilyesfajta vágyait, csak ne velem. Nem egy olyan sztorit hallottam már, hogy felhozta egyik a másiknak a hármas felállást, nem volt rá vevő a csaj és a srácban végig maradt egy hiányérzet (annak ellenére, hogy elfogadta a nemleges választ) ezért lett szakítás a vége, mert nem egyeztek az igényeik. És sokan itt a válaszadók közül is ezért választanák szerintem inkább a szakítást.
2021. máj. 6. 18:02
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
megmondanám neki, hogy én ezekre egyáltalán nem vágyok.
2021. máj. 6. 18:05
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#14: "Szerintem egy jó kapcsolat alapja, hogy mindent meg mersz osztani a pároddal, a legtitkosabb, legmocskosabb vágyad is."

Nagyon nehéz elhinned, hogy sok embernek egyáltalán nincsenek mocskos vágyai? Mert pl. én is ez a kategória vagyok. Rám inkább az infantilizmus jellemző.

2021. máj. 6. 18:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azért nem tudom elképzelni a szituációt, mert minden kapcsolat elején megbeszéltük a házasság, gyerektéma mellett a szexuális devianciánkat is (csakogy ne az legyen, hogy X év után jelenti be az egyikőnk, hogy neki uncsi szex kettesben vagy ostor nélkül).

Így mindig tudtam, mi a helyzet és soha nem ért meglepetés. És volt, hogy valakivel azért vált el korán útjaink, mert engem pl. a bdsm semmennyire nem izgat.

2021. máj. 6. 18:38
 20/29 A kérdező kommentje:

Azért a legtöbb embernek van valamilyen extrémebb vágya, legfeljebb magának sem meri bevallani.

Előfordulhat, hogy te is a kapcsolatotok alatt jössz rá arra, hogy szeretnél valamit kipróbálni, amire korábban nem is gondoltál.

2021. máj. 6. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!