Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elkövettem egy hibát. Összemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkövettem egy hibát. Összemelegedtem egy szomszédommal. Eleinte csak szexkapcsolatnak indult, de beleszerettem. Kb. 1,5 hónapja elutasított, hogy már nem akarja az együttléteket ezentúl. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy léphetnék túl rajta? Ha találkozunk ugyanúgy jópofáskodik, jó viszonyban maradtunk. Tudom hogy még mindig tetszem neki, nem is értem miért akarta abbahagyni az alkalmi találkáinkat....
2021. máj. 5. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk mert nem akar semmit se, csak dugni. Te meg többet képzelszbele. Nem akar bonyodalmat, inkább eljárt máshova dugni.
2021. máj. 5. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor még én sem éreztem többet. Mióta elutasított azóta van ez a rossz érzésem.
2021. máj. 5. 20:01
 3/9 zol56 ***** válasza:
93%

Igazából a szomszéd is benne van a ,házinyúl' besorolásban.

Azt, hogy miért nem akarja annak sok oka lehet, de ezt csak ő tudja biztosan.

2021. máj. 5. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
De egyedulallo? Mert ha nem, akkor fenyegesd meg
2021. máj. 5. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Semmit sem érnék a fenyegetéssel, csak megutálna. Felnőtt emberek vagyunk, nem dedósok. Amúgy azzal rázott le, hogy bűntudata volt mindig dugás után az "állandó barátnője" (ő beszélt így róla) miatt, aki egy férjes asszony, akinek a férje külföldön dolgozik :) A legelején meg letagadta a nőt. Hazudott :)
2021. máj. 5. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Uhhh, pedig milyet tudnal robbantani...
2021. máj. 5. 20:48
 7/9 A kérdező kommentje:
És azzal mit oldanék meg? Semmit.
2021. máj. 5. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

De, annak szerencsétlen lánynak segítenél akit megcsal a faszija. Én örülnék ha megkeresnének ezzel ilyen helyzetben.

24N

2021. máj. 6. 01:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz aki meg a férjét csalja vele? Így járt.... megérdemlik egymást.
2021. máj. 6. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!