Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a szándéka velem?
Szia, figyelj, nekem is van sok éve párom, de ettől függetlenül mégis szoktam bókolni 2 munkatársnőmnek is. És mivel látom, h van közös szimpátia és nem ellenkeznek a szexuális jellegű beszólásoktól, poénoktól sem, így azokat is megejtem.
És ami a legfontosabb, nem akarok tőlük semmit. Persze igyekszem egy határt betartani, nehogy ők is félreértsék. Ha ez a srác átlépi ezt a határt a te esetedben, vagyis ami már neked zavaró szexuális jellegű, akkor dugni akar veled. De kérdés, miért?
Következőket elemezd:
- Kérdezd meg tőle h neki van e vkije. Ha letagadja, h nincs, akkor hazug, tehát ne bízz benne, kerülendő.
- Ha azt mondja h van, de rossz a kapcsolatuk, akkor óvatosan kezeld, lehet h új nőt keres, a jelenlegivel meg szakít.
- ha azt mondja h van és szereti, akkor húzz meg egy határt, meddig mehet el.
- ha ezt a határt átlépi, akkor félre akar dugni veled.
- ha ezt a határt már nem lépi át, akkor csak barátkozik, mint pl. én is.
18 éves vagy még csak,akkor jó hogy nem érted a dolgot és jó hogy kérdezel. Hány éves a pasi és mi pontosan a beosztása,úgyanis lehet ha akadékoskodsz könnyen keresztbe tehet neked remélem ebben is képben vagy,mivel nem régen vagy a munkahelyen és fiatal is vagy senki sem fog sajnálni így ő nem veszít semmit,csak mondom. Erre mondják sokan hogy munkahelyen ne kavarj.
Nem akarlak elkeseríteni de már most ku..ának gondolhatnak,azért pedig most kell tenned hogy ennek elejét vedd és tisztázd a dolgot vele. Lehet munkahelyen kavarni meg ismerkedni de akkor tudd hogy te mit szeretnél és ő mit szeretne.
Ha zaklatásba megy át a dolog akkor jól írták az előttem lévők ,irány a HR,mond el mi történt,volt rá példa nálunk is hogy szakított a lány de a férfi nem hagyta békén,ezért szólt a HR-en a kollégának aki továbbította az igazgatónak a problémát,most nem szólhat a férfi a lányhoz mert ki lesz rúgva és nem is mehet a közelébe. Ezt csak azért írtam le hogy tudd van segítség ha rosszabbra fordul a dolog,nem vagy köteles fölmondani és otthagyni a munkahelyed.
18 éves vagy ezért nekem sanszos hogy csak a szexre hajt ha erre voltál kíváncsi,és mivel szerintem elég fiatal vagy még nem tudtad rendesen lereagálni a helyzetet,ha sokkal idősebb ne vedd ezt a dolgot komolyan,hisz eddig szinte semmit nem tett érted. Udvarolt? Szakított? Van közös bennetek? Na ugye. Remélem már érted.Ügyesen,csak ésszel! 35f
Miből gondolnának kurvának?
Senki nem tudja, miket mond nekem. Én pedig nem kéretem magam neki, próbáltam viccként kezelni...arról nem tehetek hogy ő így beszél..
Mert szerinted a többi ember vak süket és néma aki ott dolgozik veletek?
Az emberek néha nagyon rosszindulatúak. De majd pár év múlva meglátod hogy miről beszélek.
Szerintem azért ez nem annyira vicces,és ezt te is tudod.
"Miből gondolnának kurvának?
Senki nem tudja, miket mond nekem."
Te pedig nem tudod, miket mond ő, főleg a férfi haverjainak rólad, esetleg pont a cégnél, a hátad mögött...
Megesik, akkor is zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. De ha fújja is, akkor biztosan zörög (terjed a hír, ha valamelyest oka is van rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!