Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a szándéka velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a szándéka velem?

Figyelt kérdés
Az új munkahelyemen az egyik kollégám azonnal szimpatizált velem. Megkérdezte hogy van-e valakim és mikor megtudta, hogy nincs, szexuális jellegű utalásokat tett irányomban. Például ha lehajoltam akkor mondta hogy jó a látkép, később mondta hogy tetszik neki az egyik testhez álló felsőm. Amikor kocsival vitt, akkor nézte a melleim, és mondta hogy lát valamit amit sajnos nem érezhet. Többször viccelődik a dugással is. Mindig úgy szervezi hogy együtt legyünk beosztva. Elkérte a telefonszámon és cseten is rám szokott írogatni. Mindig nagyon segítőkész, felajánlja, hogy elvisz ide-oda, minden reggel megkérdi hogy vagyok. Amikor ki akartam szállni a kocsiból és egymásra néztünk, akkor kérdezte, hogy csak ennyi?. Elhívott hotdogozni is. Egyik nap csak azért jött be dolgozni, hogy velem legyen. Nagyon sokat nevetünk együtt és mindig próbál nekem bókolni. Egyik este 3 órán át hívásozott velem. Eleinte egyértelmű volt hogy szerintem nem vagyok neki közömbös, viszont facebookon megdöbbenve láttam hogy 4 éve kapcsolatban van és rengeteg közös képe van a barátnőjével. Akkor most ő mit szeretne tőlem?

2021. máj. 3. 20:01
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Próbáltam viccként kezelni ezeket de egyre durvábbak voltak
2021. máj. 3. 21:42
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért durvul, mert látja, hogy nem utasítod vissza.
2021. máj. 3. 21:46
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem bírsz vele, akkor figyelmeztesd, hogy a HR-hez fordulsz.
2021. máj. 3. 21:53
 34/42 anonim ***** válasza:
38%

Szia, figyelj, nekem is van sok éve párom, de ettől függetlenül mégis szoktam bókolni 2 munkatársnőmnek is. És mivel látom, h van közös szimpátia és nem ellenkeznek a szexuális jellegű beszólásoktól, poénoktól sem, így azokat is megejtem.

És ami a legfontosabb, nem akarok tőlük semmit. Persze igyekszem egy határt betartani, nehogy ők is félreértsék. Ha ez a srác átlépi ezt a határt a te esetedben, vagyis ami már neked zavaró szexuális jellegű, akkor dugni akar veled. De kérdés, miért?

Következőket elemezd:

- Kérdezd meg tőle h neki van e vkije. Ha letagadja, h nincs, akkor hazug, tehát ne bízz benne, kerülendő.

- Ha azt mondja h van, de rossz a kapcsolatuk, akkor óvatosan kezeld, lehet h új nőt keres, a jelenlegivel meg szakít.

- ha azt mondja h van és szereti, akkor húzz meg egy határt, meddig mehet el.

- ha ezt a határt átlépi, akkor félre akar dugni veled.

- ha ezt a határt már nem lépi át, akkor csak barátkozik, mint pl. én is.

2021. máj. 4. 07:40
 35/42 anonim ***** válasza:
52%

18 éves vagy még csak,akkor jó hogy nem érted a dolgot és jó hogy kérdezel. Hány éves a pasi és mi pontosan a beosztása,úgyanis lehet ha akadékoskodsz könnyen keresztbe tehet neked remélem ebben is képben vagy,mivel nem régen vagy a munkahelyen és fiatal is vagy senki sem fog sajnálni így ő nem veszít semmit,csak mondom. Erre mondják sokan hogy munkahelyen ne kavarj.

Nem akarlak elkeseríteni de már most ku..ának gondolhatnak,azért pedig most kell tenned hogy ennek elejét vedd és tisztázd a dolgot vele. Lehet munkahelyen kavarni meg ismerkedni de akkor tudd hogy te mit szeretnél és ő mit szeretne.

Ha zaklatásba megy át a dolog akkor jól írták az előttem lévők ,irány a HR,mond el mi történt,volt rá példa nálunk is hogy szakított a lány de a férfi nem hagyta békén,ezért szólt a HR-en a kollégának aki továbbította az igazgatónak a problémát,most nem szólhat a férfi a lányhoz mert ki lesz rúgva és nem is mehet a közelébe. Ezt csak azért írtam le hogy tudd van segítség ha rosszabbra fordul a dolog,nem vagy köteles fölmondani és otthagyni a munkahelyed.

18 éves vagy ezért nekem sanszos hogy csak a szexre hajt ha erre voltál kíváncsi,és mivel szerintem elég fiatal vagy még nem tudtad rendesen lereagálni a helyzetet,ha sokkal idősebb ne vedd ezt a dolgot komolyan,hisz eddig szinte semmit nem tett érted. Udvarolt? Szakított? Van közös bennetek? Na ugye. Remélem már érted.Ügyesen,csak ésszel! 35f

2021. máj. 4. 11:16
 36/42 A kérdező kommentje:

Miből gondolnának kurvának?

Senki nem tudja, miket mond nekem. Én pedig nem kéretem magam neki, próbáltam viccként kezelni...arról nem tehetek hogy ő így beszél..

2021. máj. 4. 11:23
 37/42 anonim ***** válasza:

Mert szerinted a többi ember vak süket és néma aki ott dolgozik veletek?

Az emberek néha nagyon rosszindulatúak. De majd pár év múlva meglátod hogy miről beszélek.

Szerintem azért ez nem annyira vicces,és ezt te is tudod.

2021. máj. 4. 11:43
 38/42 A kérdező kommentje:
Ezt más nem szokta hallani
2021. máj. 4. 11:50
 39/42 anonim ***** válasza:
52%
Beleszerettél?
2021. máj. 4. 16:33
 40/42 anonim ***** válasza:
67%

"Miből gondolnának kurvának?

Senki nem tudja, miket mond nekem."

Te pedig nem tudod, miket mond ő, főleg a férfi haverjainak rólad, esetleg pont a cégnél, a hátad mögött...

Megesik, akkor is zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. De ha fújja is, akkor biztosan zörög (terjed a hír, ha valamelyest oka is van rá).

2021. máj. 4. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!