Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynál baj az ha még nekem nem volt kapcsolatom?
Itt nagyon sok ilyet olvasok. A valóságban azt tapsztaltam hogy az a gond hogy látják rajtam hogy ügyetlen, bizonytalan vagyok az ismerkedésben.
Amúgy 24 éves vagyok.
A női választás örök problémája:
1: a pasas legyen magabiztos, tudja, hogy hogyan kell hódítani, vegye le a lábáról rögtön
2: a pasas legyen hűséges
Valami miatt azt egyiknek sem esik le, hogy akik a legjobban csajoznak, a legmagabiztosabbak, rögtön leveszik őket a lábukról, azok jellemzően nem hosszú párkapcsolatokban szerezték a tapasztalatukat, hanem sok-sok csaj felszedésével finomították.
(a másik aranyos, hogy egy tapasztalatlan lánnyal ugye legyen a férfi türelmes. De miután a tapasztalatlan lány tapasztalatot szerez, annyira lenézi a tapasztalatlan férfit, hogy öröm nézni :))
Nem mindegy?
Csak 1-2 szerelmed lesz, az számít csak, náluk hátrány-e, nem kell országos statisztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!