Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tetszik a páromnak az új frizuram?
Figyelt kérdés
Derekamig ért a hajam, eredeti barna volt most le vágattam a vallamig ér és szőke melir van benne.
Meguntam a hosszút és a színét is, ki akartam ezt próbálni mások szerint jó illik nekem. Páromnak meg nem tetszik.
2021. máj. 2. 21:03
11/18 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki hogy erre készülök és nem bánta azt mondta hogy legyen olyan amilyet én szeretnék. Utána mikor meglatott magatol nem mondta hogy nem tetszik csak én észrevettem megmondtam neki és nem tagadta le.
2021. máj. 2. 22:19
12/18 anonim válasza:
Te hajaddal, testeddel azt kezdesz amit akarsz. A másiknak nincs ebbe beleszólása. Beléd a személyiségedbe vagy a hajadba szerelmes?! Szerintem butaság ezzel foglalkozni.
13/18 anonim válasza:
Nem értem, mit drámáznak itt sokan. Nem mintha kopaszra borotváltad volna a tudta nélkül. Aki ennyire felszínes, hogy egy vállig érő haj kiakasztja, az szerintem ne is jöjjön össze senkivel.
14/18 anonim válasza:
Elotte illett volna szolni, megmutatni, mire keszulsz. A te fejed, de o nezi, es o nem ismer rad.
16/18 anonim válasza:
Vagy megszokja, vagy megcsal egy hosszú hajú nővel.
17/18 Sunshinedoll válasza:
Majd megszokja. Igazából persze, a véleményét ki lehet kérni, de a saját tested érintő döntéseket magad miatt kell meghoznod. Aki ezt nem tudja elfogadni, az nem való társnak.
18/18 anonim válasza:
Tehát akkor nem problémázott, nem tiltakozott.
Csak nem tetszik neki, ahogy a legtöbb férfinek neki is jobban tetszik a hosszabb haj, mint a rövidebb. Butaság volt azt várni, hogy őszintén lelkesedjen érte.
Én is persze megdícsértem a lányismerősök rövidebb haját, de ez csak udvariasság.
Ha akarod és tudod visszanöveszted, ő meg addig nézi a régi fényképeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!