Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves sráccal hány éves lány jönne össze?

11. Na azért...
Én jól nézek ki, de egyben 4-6 évvel fiatalabbnak is nézek ki a koromnál. Sajnos sokszor volt már olyan az életben, hogy egy előtte érdeklődő lány azért nem akart ismerkedni aztán, mert elmondtam az igazi korom neki és ő azt meg már túl soknak találta. Bár úgy lenne, ahogy te mondod.
27/F

12 ellenpélda. Volt az új munkahelyemen egy kolléganőm, hát mondjuk úgy a sok ffi kolléga szobájában volt már...nekem is tett "úgyis érthető kijelentéseket.
Elmentünk bulizni, jött vele egy barátnője is 19 éves, meg egy féltékeny dugó pajtija is (nem kollega)nem voltunk józanok. A 19 éves lánnyal totál jól megvoltunk,exe nem kavar be akkor talán össze is jövünk. 32voltam

Persze, szerencsére ilyenek is vannak. Nem mondom, hogy nem, sőt. Csak ez attól is függ hány évesnek nézel ki, mert ha pl te kb annyinak ahány éves vagy, akkor a csaj ezzel tisztában van az elejétől. Pl kinézel 35 évesnek és 35 éves is vagy, akkor tudja hogy ő annyit akar, annyinak képzel el.
Csak ha 30 évesen kinézel 25-nek és a csaj 25-nek hisz, aztán megtudja 30 vagy, már lehet nem fogja akarni a dolgot :\

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!