Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet az olyan kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet az olyan kapcsolat hosszabb távon ahol a nőnek jelentős vagyona és nagyon jó keresete van, a férfinak viszont nincs állandó munkája, se önálló lakása?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy lakása nincs, szerintem a mai világban abszolút érthető, nem egyszerű megszerezni. A munkát nem értem, alkalmi munkái sincsenek?
2021. ápr. 29. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A lakás egy dolog, de ha nem is nagyon dolgozik, akkor nem fog működni.
2021. ápr. 29. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nehezen, ha nem is dolgozik. Mert többnyire nem AKAR dolgozni.

Ha nem egy zsák faluról van szó, akkor nem hiszem el, hogy nincs munka.

Nálunk nekem volt lakásom, jó fizum, később családi támogatás házvasarlaskor/esküvőkor.

Neki 3 szakmája van, de egyikkel sem lehet sokat keresni, viszont mindig dolgozott valamelyikben.

Ez 9 éve működik.

Illetve bár én férjem nem keres sokat, de nem is költ (nem tippmixezik el 50 ezret fizetésnapon, nincs drága hobbija, iPhone-ja meg hasonló :))

2021. ápr. 29. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Alkalmi munkái vannak, ha tud akkor mindig dolgozik. Illetve üzletelget a saját maga szintjén. Akar ő dolgozni csak most nehéz neki a vírus miatt mert végzettsége sajnos nincs. (még érettségi sem)
2021. ápr. 29. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Férjemnek sincs érettségije.

Raktár, gyár, stb helyekre szinte mindig keresnek embert.

Merre laktok?

Targoncás jogsit érdemes csinálni, azzal magasabb a fizu, pár hónap szombatonkénti tanitassal

2021. ápr. 29. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék felnézni rá.
2021. dec. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!