Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen, ha valaki “túl sok”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen, ha valaki “túl sok” egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy általánosságban, vagy a véleményetek szerint. Mi az arany közép út? Ami pl egy férfi/nő számára egészséges ragaszkodás? Kinek mekkora igénye van az “énidőre”?

2021. ápr. 28. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt embere válogatja.

Én a needy vagy ,hogy írják csajokat szeretem.

Valaki meg hülyét kap tőlük.

Nekem a heti 2-3 találka kevés...valakinek meg a heti 4+ a sok.

Szerintem ez az egyik legfontosabb része az ismerkedésnek..Ha pl Te folyton a másikkal akarsz lenni ő meg nem ...az nem lesz egy hosszú kapcsolat.(fordítva dettó).

Szóval ezt érdemes mindig az aktuális partnerrel letisztázni már az elején.

2021. ápr. 29. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Ezt egyéne válogatja, olyan mint a péniszméret ha a partnered exeinek 10 centis volt akkor a 15 nagy, ha 20 akkor kicsi, itt is ugyan ez, ha 0-24 ben babusgatta akkor ha mást csinálsz is kevés, ha pedig ahhoz szokott hogy akár egy hétig nem látja a partnereit, akkor lehet sok lenne neki a mindennapos tali.
2021. ápr. 29. 00:33
 3/6 anonim ***** válasza:
14%

1 mert te is needy vagy, élet nélkül

2 ahhoz szokott?

Ez szokás kérdése? Érdekes...

Általában a nők nyomják el a férfiakat a kontrollmániájukkal

2021. ápr. 29. 02:23
 4/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:

3: Csak szólok, NORMÁLIS embereknél nincs kontrollmánia. Kontrollmániás ember nem normális. Azért vannak még szép számmal normálisak. :)))

Kérdező: De hogy ne csak szétoffoljam a kérdésedet, egyrészt - ahogy előttem mondták is - embere válogatja, kinek mi az igénye. Ha magamból indulok ki, én nem kifejezetten szeretem (sőt kifejezetten nem szeretem), ha FOLYAMATOSAN, SÜLVE-FŐVE együtt vagyunk.

Részemről úgy az igazi, ha EGYMÁSSAL is, KÜLÖN is el tudunk tölteni elegendő MINŐSÉGI időt. Mindkettőnknek van élete, hobbija, ami - a párkapcsolaton kívül is - szerez örömet nekünk (ismétlem: KÜLÖN-KÜLÖN). Azt mondom: Rugalmasan meg lehet oldani ezt. Ez az én olvasatomban az arany középút. :)))

2021. ápr. 29. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3#ka jól mellé lőttél!

1;rengeteg barátom van.És mivel emberekkel foglalkozom hidd el nem esik nehezemre új barátokat szerezni.

2;Elég hobbikból is remekül állok...és megsúgom nem a bélyeg gyűlytés az :D

Amit sokan elfelejtenek az a prioritás és szervezés.

Azért mert sok barátom van miért ne lehetne needy barátnőm vagy én miért ne lehetnék az?Hol van megírva ,miért ne vinném el magammal ha a barátaimmal találkozom és neki is van kedve jönni?

Mivel nem szokásom a rövid távú kapcsolat épp ezért csak örülök ha megosszuk egymás dolgait,nem szoktam arra gondolni ,hogy jaj de kínos lesz ha szétmegyünk és a közös baráti társaság meg stb..

Hobbik dettó,ha jól menedzseled az idődet bőven belefér a barátnő és a hobbi is..ha nem akkor jön a prioritás.

Mondjuk akik annyira ragaszkodnak a hobbijaikhoz kíváncsi lennék mit csinálnak ,ha majd jön a gyerek.Mert akkor se hobbi se baráti társaságra nem lesz idő...legalábbis nem annyi amennyit az ember akar.

De ez csak az én néző pontom..mint mondtam mindenkinek más a fontos és máshogy akar élni.

Ezt csak azért írtam ,hogy tegyük tisztába h azért mert valaki needy még nem azt jelenti hogy élettelen,vagy életképtelen..ahogy ennek ellentéte sem kimondottan az h szrna vagy szrik a családra,kapcsolatára.

33f

2021. ápr. 29. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
de a needy az életképtelen
2021. ápr. 29. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!