Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutatja és érezteti az érzéseit?
Van egy párkapcsolatom, lassan 1,5 éve. A páromnak kevés barátnője volt eddig.
Sokáig vártam, hogy azt mondja szeret, de nem tette. Kimondtam én, azonban még egy "Én is" - t se kaptam. Azóta se.. Közben össze költöztünk, mert el akartam jönni otthonról. Azt gondoltam, hogy majd ettől változik. Hát nem.
Egyszer még szakítottunk is és haza költözött. Az főleg a számítógépes játékok miatt történt, akkor megígérte, hogy előrébb helyez a fontossági sorrendjében. Egy darabig működött. Most megint azt érzem, hogy az a legfontosabb és az első.
Ha komolyabb érzelmi dolgokról akarok vele beszélni akkor is a számítógép a mentsvára.
Nem szeretget, nem mondja, nem mutatja.. De tudom, bár egyre bizonytalanabb vagyok abban, hogy szeret.
Azt is mondtam neki, hogy elmehetne pszichológushoz és beszélhetne vele is..
30 éves, tehát már nem kisfiú
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék még.. Kezd rámenni a szex is.
Segítsetek. :(
Hát ez jól hangzik.
Rendkívül türelmes és naiv vagyok ez tény..
Sokszor érzem azt, hogy tényleg csak kényelmességi okoból van velem. Szex, pénz.. :/
Sótlan illetőnek tűnik. Van ilyen típus.
Az meg pláne baj, hogy a fontossági sorrendben eléd helyezi a számítógépes játékot. Mint egy gyerek. Kételkedem benne, hogy magától felnő a családfői, szülői feladathoz.
Most szakíts, most keressél újat, amíg elég fiatal vagy. 30 évesen már nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!