Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik kb egy hónapja bejelölt és írt is..azóta nem minden nap de minden héten ír párszor de csak pár szót váltunk..Általában este ír...De semmi olyasmit tehát nem kell rosszra gondolni😂Megkérdezte már hogy van-e barátom stb ami szerintem már egy jó jel. De nem értem hogy miért csak pár mondatot ír meg miért nem rendszeresen? Csak akkor ír ha unatkozik?🤦🏽♀️2021. ápr. 28. 14:25
1/6 anonim válasza:
Ha csak este keres, meg csak így, akkor csak élvezi, hogy valaki ír vele.
Barátot valószínűleg amiatt kérdezte, hogy benne lennél-e olyan témákban, esetleg képekben, ami számára is érdekes lehet.
Vagy csak szimplán ír pár lánynak és versenyeztet, hogy ki legyen a befutó
2/6 anonim válasza:
Te akarsz tőle valamit? Akkor írjál te rá. Ne várd meg mindig a kezdeményezését, mert ez nagyon kiábrándító tud lenni. Képzeld el fordítva, te írsz a fiúnak, jól elbeszélgettek, aztán másnap nem keres. Ezt megismételitek 5x, utána írnál még neki? Nem.
3/6 anonim válasza:
Mert komolytalan.
Írj neki egy szép, hosszú bemutatkozó levelet, ha arra is csak pár mondatban válaszol, akkor csak dugni akar vagy szegényke tök hülye sajnos.
4/6 A kérdező kommentje:
Én túlsàgosan beleéltem magam ebbe au egészbe. Ő pedig csak akkor ír ha éppen unatkozik..Ezért nem kezdeményezek
2021. ápr. 28. 16:58
5/6 anonim válasza:
Ennyire a semmire nem érdemes magad beleélni.
6/6 anonim válasza:
Apránként halad.
Ez sztem jo. Nem kell már az elején langolni meg ragaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!