Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, urak! Egy nehéz nap után jól esik egy talpmasszázs, simogatás?
Figyelt kérdés
Nagyon lábcentrikus vagyok, és egy kemény műszak után (szakács vagyok) a lábaim vágynak egy kis kényeztetésre. A páromnak csak a csikizés jut eszébe, ha a lábam látja. Sokszor mondom neki, hogy fáj és legyen érzékeny...2021. ápr. 23. 15:17
1/6 anonim válasza:
Én tanultam talpreflexológiát, szívesen is alkalmaznám:).
2/6 anonim válasza:
Undorodom a lábaktól! Én sem érek senkiéhez (jó, a gyereimét muszáj megmosni, de már az is kezd sok lenni) és az enyémhez is tilos!!
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor miért írsz ide? "Undorodom a lábaktól"... Akkor min jársz? Bocsánat, de szerintem hozzád nőtt... SZETETNÉM MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLANI, HOGY NEM HÜLYESÉGEKET VÁROK VÁLASZUL!
2021. ápr. 23. 16:42
4/6 anonim válasza:
Nem, nekem nem esik jól. Az esik jól, ha felpolcolom.
5/6 anonim válasza:
Mondd meg a parodnak konkretan, h ne csikizze, hanem simogassa masszirozza
6/6 anonim válasza:
Kettes. Kit érdekel a szánalmas lábundorod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!