Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a bajom ha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a bajom ha nem volt eddig báratnőm? 23F

Figyelt kérdés

Rá akarok már jönni végre arra hogy mi a baj velem. Nem értem hogy mások mit csinálnak jól hogy 15 évesen találnak én meg ennyi idősen sem találok senkit.

Mindig is komoly kapcsolatot akartam, de egy lányt sem találtam még akivel ismerkedhettem volna.

2021. ápr. 16. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudok rólad semmit, azon kívül, hogy 23 éves vagy, ezért kicsit nehéz megmondani. Számtalan oka lehet.
2021. ápr. 16. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Elmondom neked mi a bajod befeléforduló vagy ez a nők elsőszámú taszító dolga én 28 évesen vagyokszűz mondjuk hozzá teszem lelehet nyűgözni egy nőt introvertáltan is , de nekünk 2x annyit kell letenni az asztalra
2021. ápr. 16. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
De azt is hozzáteszem hogy van egy kisebbség a nők között akik a befeléforduló férfiakra buknak ha megtanulod értékelni őket akkor megfogod találni a szerelmet
2021. ápr. 16. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább egy introvertált, mint az ellenkezője. Regisztrálj társkeresőre és próbáld ki magad. Így találtuk meg egymást exemmel is. 26 éves koráig ő is szűz volt, én meg 23 éves koromig. Próbálkozz.

26/N

2021. ápr. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!