Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehet bármi a jövőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet bármi a jövőben?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok-e vagy csak nagyon szeretem ezt az illetőt. Nincsenek pillangók a gyomromban, mint ahogy a szerelmet le szokták írni, nem vagyok féltékeny ha barátnője van, nem izgulok amikor találkozunk. Inkább végtelen nyugalmat érzek, amikor barátnője van akkor inkább félelmet, hogy kevesebb ideje lesz rám ami tudom, hogy önző dolog, szóval elég hamar elrendezem magamban. Azon kívül meg csak boldog vagyok ha boldog. Jól esik gondoskodni róla, és akármit teszek az egyszerűen nem erőfeszítés és még csak vissza sem várok érte semmit mert eleve az tesz boldoggá ha segíteni tudok neki bármiben.

Tegnap elmondtam neki, hogy lehet nem csak barátként tekintek rá, azt mondta, az ő fejében is megfordult már, hogy mi van ha szerelmes, de ő ezt inkább erős szeretetként írná le a részéről.

Ő nem akar kapcsolatot velem és én sem vele, mivel nem látom rajta azt, hogy elég érett lenne egy komoly elköteleződésre. Ő pedig nem akar mivel egyrészt azt mondja nem szerelmes másrészt nem akar fölöslegesen bántani azzal, hogy nem tud elköteleződni. Viszont ezzel szemben meg olyanokat mond folyton, hogy nem tudja elképzelni az életét nélkülem meg olyan világban nem akar élni amiben én nem vagyok benne.

Szóval a kérdésem az, hogy szerintetek a jövőben ebből lehet bármi is?

(20 évesek vagyunk)

2021. ápr. 15. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy most még nem vagytok biztosak benne,de pár év múlva ez változhat. 🙂
2021. ápr. 15. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Szerelem nem a kapcsolat előfeltétele, hanem velejárója... hónapokon át, folyamatos együttlét, odafigyelés, törődés amitől szerelmes leszel.

Amiről te írsz, az tini-szerelem, ami külsőségeken alapszik. 20 évesen ez már nem járja.

2021. ápr. 15. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ez nem szerelem. A részéről biztosan nem. Kényelmes, hogy ott vagy neki. Lépj tovább.
2021. ápr. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!