Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül párkapcsolat?m...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül párkapcsolat?működhet?

Figyelt kérdés
Adott egy ember akit kedvelsz emberileg de nem vagy belé szerelmes. Működhet egy kapcsolat?
2021. ápr. 13. 11:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jó ez igaz kedves utolso. de csomoan nem is boldogok egy kapcsolatban csomo embernek nem is mukodik a kapcsolata stb. ezért voltam erre kivancsi, mert 25 vagok és nem vagyok egy szerelmes tipus, de lehetőségem adódott most egy kapcsolatra és csak kivancsi voltam a véleményekre másoktól akik esetleg benne vannak vagy hallottak tudnak ilyenről.:)
2021. ápr. 13. 18:13
 12/22 A kérdező kommentje:
ki az akire ennyire lepontoz mindenkit és miért?
2021. ápr. 13. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Valami álszent, bigott vagy 15 éves.

Esetleg 60 és szűz.

Szubjektív veleménynyilvánításokat hogy lehet amúgy lepontozni, ha egyébként a kerdésre felelnek?...

Nem értékítéletet kérdeztél.

Szóval ostoba is meg funkcionalis analfabéta is. Na most nyomjatok a pirosat, Piroskák, felkészültem🤣

2021. ápr. 13. 18:22
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Én 6 éve vagyok együtt a párommal,az első 1-2év az a tipikus rózsa szinü köd,aztán ez az érzés egy idő után lankad,már csak szeretetet érzünk egymás iránt,de ahoz dolgozni és tenni kell érte.Mert amikor tart a fellángolás akkor könnyü minkét félnek,de amikor eljön az a pillanat hogy tenni kéne a kapcsolatért,energiát bele fektetni,áldozatot hozni akkor a legtöbben itt sajnos feladják.Egy idő után mindenképp elmulik az a hatalmas fellángolás meg az a rózaszinü köd,de ezér mindenki dobja el a kapcsolatát?
2021. ápr. 17. 14:11
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Én a 8-hoz nagyon hasonló helyzetben vagyok. Annyival egészíteném ki, hogy a szerelmem több, mint 10 éve a férjem és nem múlt el a szerelem. Pont ma reggel beszéltünk róla, hogy ha nem lennénk még mindig igazán szerelmesek, nem tudtuk volna végigcsinálni az elmúlt éveket. Annyi minden történt velünk és biztos vagyok benne, hogy szerelem nélkül nem menne. Csak azért mert jó ember, sok a közös bennünk, vagy akármi. De hogy pontosan mitől van vagy nincs a szerelem, azt nem tudom.
2021. ápr. 17. 16:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Húúú #8-as, minden szavaddal egyet értek! Pont így vagyok én is, nem tudtam volna jobban megfogalmazni. Nemrég próbáltam én is esélyt adni egy elsőre bár szimpatikus, de amúgy különösebben nem mozgat meg ismertségnek. Amolyan barátilag valószínűleg teljesen jók lettünk volna, de pár találkozás után egyre inkább csak a kényszert éreztem, hogy vonzódnom kellene, és ettől csak rosszabb lett, le is zártam a további ismerkedést.

Inkább tovább várom azt a villámcsapást, ami eddig 2x már megtörtént, talán harmadik alkalommal tartós is marad, hiszem három a magyar igazság, azt mondják :)

2021. ápr. 17. 17:03
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Ha annyira igénytelen valaki, hogy jó az, ha csak élnek egymás mellett, semmi tűz, semmi igazi szerelem, csak langyos f**s, akkor működhet. De igazán boldogok nem lesznek soha.
2021. ápr. 17. 17:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi, én nem tudok szerelem nélkül párkapcsoaltot elkezdeni senkivel. Idővel nyilván lecsitulnak az érzelmek, de nekem kell ez az érzés az első fázisokban.
2021. ápr. 17. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Első, és ha a másik közben halálosan szerelmes lesz belé?! Azért ez nem így működik. Vannak előfeltételei egy párkapcsolatnak is... Valamint nem árt az sem, ha tisztában vagy magaddal, és nem használod ki/el a másikat.
2021. ápr. 17. 22:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
8 ashoz tudok én is csatlakozni. Próbáltam én is a szimpátián, barátságon alapuló párkapcsolatot, és folyamatos hiányérzetem volt. Aztán, már nem fiatalon nekem is belépett az életembe az igaz szerelem és annyira boldog vagyok, hogy így élhetek, és nem egy megalkuváson alapuló kapcsolatban. Hatalmas a különbség.
2021. ápr. 17. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!