Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok így érezni meg lehet ezt szüntetni?
Hogyan tudom "elnyomni" ezeket az érzéseket? Nagyon lefáraszt fizikailag és lelkileg is.
A barátommal kb 4 éve ismerjük egymást, (barátok voltunk előtte) de csak 3 hónapja vagyunk együtt mint egy pár. Már korábban is éreztem azt amit most, de nem ilyen szinten és már nagyon rossz az egész.
1) Akkor is rá gondolok, ha elfoglalt vagyok. (Tanulok,dolgozok,filmezek,edzek) Tegnap a barátnőmmel voltam egész délután, de mégis a párom volt az eszemben..vagy kb mindenről ő jutott eszembe stb
2) Tök FELESLEGESEN aggódom érte. (Covid,ha autóval vezet, ha dolgozni megy --> most lesz 2 éve, hogy rendőr)
3) Ilyen szorító érzést érzek néha..nem tudom mihez hasonlítani ezt. De annyira szeretem, hogy az már szószerint fáj és beledöglene a lelkem. Nagyon sz*r érzés.
4) Ha nincs velem akkor is gondolok rá és nem akarom, hogy mellettem legyen. Teljen elvagyok amikor nincs velem..mégis hiányzik és lelassul az idő.
Még holnapig sorolhatnám. Elegem van ebből! Gyengének, sebezhetőnek,roncsnak érzem magam. Mint egy hü**e tacskó aki betegesen ragaszkodik valakihez.
Soha nem volt még ilyen gondom. Szeretném ha ez megszűnne, mert belülről felemészt már. Valaki tud megoldást ezekre? 😡
N
Gyengének, sebezhetőnek,roncsnak érzem magam.
ezzel kéne kezdeni vmit nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!