Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet vallott, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallott, erre eltűntem. De hiányzik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Január elején rám írt egy férfi instagramon egy olyan ürüggyel kapcsolatosan, ami a közös hobbinkból adódik. Sosem találkoztunk, de vannak közös ismerőseink a közös hobbi által. Iszonyúan megfogott, rengeteget cseteltünk 2-3 hónapon át, főleg a közös szenvedélyünkről, de azért más dolgokról is, pl. meló, hétköznapi dolgok. Szép lassan egyre mélyebben megismertük egymást és egyik nap, mikor az egész napot végiglelkiztük, utána bevallotta, hogy az elejétől fogva úgy érzi, én különleges vagyok és nagyon hasonlít a gondolkodásunk, nem találkozott még ilyen lánnyal... Én megírtam erre, hogy ugyanígy érzek. Ez egy idilli történet, álmaim netovábbja, úgy érzem, ő a nagy ő, mégis innentől kezdve én eltűntem, nem kerestem többé, nem reagáltam a sztorijaira, amikre azelőtt mindig, sőt, ki sem tettem semmit instára azóta, teljesen felszívódtam. Hogy miért? Mert van barátnője... az eleje óta tudtam, csak annyira éreztem a szikrát az első perctől kezdve..és azt hogy mi összetartozunk... 1 hónapja nem beszéltünk. Mióta eltűntem. Próbáltam elfelejteni, de nem megy. Jó lenne, találkozni, hogy tudjam, élőben is ugyanígy érzünk-e, de nyilván nem akarok tőle ilyet kérni a barátnője mellett. Van egy hely, ahova mindketten szoktunk kijárni a hobbink által. Tudom, hogy mikor szokott kijárni, kimehetnék én is akkor, és meglenne az első találkozás. Vagy írhatok neki szimplán, de nem tudom, mi értelme ennek az egésznek így. Mit tegyek?Teljesen beleszerelmesedtem és úgy érzem, ugyanezt érzi.

30/N

2021. ápr. 2. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Mutass képet a melleidről.
2021. ápr. 2. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
30 évesen már baromira nem áll jól ez a tempó.
2021. ápr. 2. 17:22
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg bízom benne, hogy ka keresed, nem fog reagálni.

Ez a pasi egy normális barátnőt érdemel, nem egy ilyen "eltünedezőset". Mi lesz, ha megcsókol? Kiugrasz a tizedikről?

2021. ápr. 2. 17:23
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
* ha
2021. ápr. 2. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Ja, hogy van nője? Akkor amúgy is hagyd békén.
2021. ápr. 2. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Írhattad volna még az elején, hogy "nekem is szimpatikus lennél, ha nem lennél foglalt". Nem érdemes olyanba belegabalyodni, aki veled is majd megcsinálhatja, hogy hónapokig más nőt fűzöget.
2021. ápr. 2. 17:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Valójában nem fűzögetett, nem flörtölgettünk egymással, egyszerűen csak beszélgetésbe kezdtünk és nem tudtunk vele leállni, mert rögtön éreztük a nagy összhangot. Nem úgy ismertem meg, mint aki olyan csajozós lenne, sőt, alig követ néhány nőt instán rajtam kívül, szerintem ez is árulkodó tud lenni..
2021. ápr. 2. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Még csak nem is találkoztál vele. Egy idilli álomképbe vagy "szerelmes". Írni meg mindent lehet. Hogy lehet ilyet gondolni egy emberről akit még látni sem láttál, hogy összetartozunk...nekem ez erős.

Az, hogy szimpatikus, oké, hogy el tudnád vele képzelni, oké, de hogy összetartozunk?

Ha van barátnője is, hagyd békén. Majd elfelejted, ha belép az életedbe az, akivel tényleg összetartozol.

2021. ápr. 2. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
jajj nőként fontoos h meglegyen ez a szenvedélyes jajjdeakarjukegymást, aztán jön a fal, dehát van nőd. aki végig ottvolt, mégis ez az érzelmi belebonyolódás annyira nő :D jajj imádom. jól járt h leléptél, legalább nem zaklatod őket mint D kosár XD
2021. ápr. 2. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezd meg magadtól, hogy ha esetleg összejönnétek, neked hogyan esne hogy ha a hátad mögött ismerkedne más nökkel....

Mert ha most ezt csinálja , később is ezt fogja.

2021. ápr. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!