Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a egy lány nem akar velem találkozni?

Figyelt kérdés
Van egy lány 17 éves én 25. 3 hónapig beszéltünk minden nap órákon át,kijelentettük,hogy nem lesz szerelem, de én érezni kezdtem valamit (szerelmet) iránta. Mikor kezdett rájönni erre nem akart tovább beszélni, mondtam neki hogy akkor tiltson le, meg is tette. Majd 2 napra rá rám írt,h nagyon rossz,hogy nem beszélünk és kérdezte,h mit akarok,hogy legyen. Én mondtam neki hogy tudod mit akarok találkozni, erre azt mondta hogy rendben beszéljük meg akkor és legyen úgy. Egy hónapra rá beszéltük meg a találkozót. Viszont mikor eljött az idő azt mondta hogy fél és nem mer (nem tudom miért fél) mondta,h nem tud és nem is akar szerelmes lenni. 4 napig ezen ment a vita,hogy akkor miért kellett neki rám írnia hogy hiányzok neki,ha nem mer talizni. Majd írtam neki megint hogy nem bírom hogy ne keressem mert nagyon érdekel,és inkább tiltson le, hogy ne zaklassam tovább, de nem tiltott le. Viszont hiányzik nagyon,annyira hogy csak ő jár a fejemben,nem tudok a melóban sem koncentrálni. Mit irjak neki, hogy megbocsásson és találkozzon velem. Kérlek segítsetek, mit írjak neki ?

#lány #találkozás #17 éves #Szerelem, szeretem #Mit tegyek, csináljak ? #Ír válaszol
2021. márc. 30. 20:05
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Csak van szerintetek valami megoldás, állítólag mindenre van, segítsetek légyszíves
2021. márc. 30. 20:31
 12/39 A kérdező kommentje:
Tippek,már az is elég
2021. márc. 30. 20:31
 13/39 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy megadta a pontos lakcímét is.Szerintetek hülyeség lenne elmenni abba a városba ahol lakik majd felhivni hogy jöjjön és beszéljünk, eljönne tudod csak kiborulna tuti és utána hogy mit tenne azt nem tudom lehet elküldene a francba vagy örülne hogy elmentem
2021. márc. 30. 20:34
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Öööö ismétlem, ne járj a nyakára. Ugye nem gondolod komolyan, hogy elmennél hozzájuk?
2021. márc. 30. 20:36
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem náluk csak abba a városba ahol lakik és ott hívnám fel hogy találkozzunk, eljönne tuti csak nem tudom hogy örülne neki vagy a halálba kívánna...
2021. márc. 30. 20:39
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lehető legrosszabb ötlet lenne, ne menj oda hívatlanul.
2021. márc. 30. 20:44
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha akart volna találkozni, akkor találkozott volna veled, vagy ha mégsem, akkor legalább valami értelmes okot mondott volna, hogy miért nem. Komplett hülyét csinálsz magadból, felnőtt ember létedre te sem vagy sokkal különb ennél a csajnál, már ne is haragudj.
 18/39 anonim válasza:
100%
25 évesen általában megérti az ember, hogy a nem az nem. Itt meg is kérdőjelezném, ki a gyerekesebb ebben a helyzetben.
 19/39 anonim válasza:
100%
Megmenteni nem, de javíthatod a helyzetet úgy, hogy nem erőlteted rá magad egy 17 éves lányra 25 éves(!) létedre.
2021. márc. 30. 20:48
 20/39 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek nem tudom,hogy teljesen baromság amit csinálok 25 éves létemre ehy nem sokára még csak 18 éves kislányért??? Gyakori kérdésekre írogatok mert nem mondom el senkinek mert idiótának néznének élőben, de nagyon megszerettem csak ennyi van,nem tudtam hogy ennyire lehet szeretni valakit míg meg nem ismertem...😩
2021. márc. 30. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!