Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen arcért lenyelnék egy kézigránátot?
Az ideálom nagyon hasonlít hozzá nem azért mert ez a csaj bomba hanem mert valami vonzz a hozzá hasonlító nőkben.
Hogy tudnék szerezni egy hasonló hölgyet nem kell ennyire szépnek lennie vagy ,hogy tudnám megszerezni azokat a tulajdonságokat amiket egy hozzá hasonló nő hordoz? Én hiszem hogy bizonyos tulajdonságok látszódnak az emberen pl.: rajta az életvidamság, érzékiség amit úgy szeretnék megszerezni.
Szerezz egy àtlagost es adj neki penzt mellplasztikara meg szolairumra, jo fodraszra..
Es lehet bombább lesz mint amit linkeltel
Nem is ugy ertem hogy a plasztik tetszene rajta neked..
Hanem ha minimalbérért törne a linkelt nő gyárban kukoricát hidd el nem igy nézne ki.
Ugy látom nem ertetted mirol irtam.
Ahol tobb penz van ott szebbek a nők is.
1
5ös úgy érted , hogy pl akinek több pénze van az egészségesebb ételeket eszik, nem hízik el? A haja nem érdekel egy nőnek felőlem kopasz is lehetne.
Volt egy lány rá hasonlít ez a nő 6 éve láttam azt a lányt ,de azóta se láttam olyat akinjobban tetszett szemeztem vele mintha megbabonázott volna a szépsége. Persze 5 ös az tény ,hogy baromi felszínes vagyok ha nőkről van szó.
Lehet ez a baj.
Én mindig csak egy lányt akartam tudom nem divat ez manapság ,mert mindenki azt mondja , hogy ki kell próbálni milyen vele , de tegyük fel veszek egy hűtőt igen tudom hogy van amelyik elromlik , de ha karbantartod és megszereled , ha elromlik akkor egy életen át jó lehet.
De 92%hogy igazatok van es én vagyok a naív vagy idealista, de ha bejön az a 8% és megtalálom életem párját akkor nem én lennék a legszerencsésebb ember a földön?
Volt egyszer egy olyan műsor hogy összeszedtékna világ bányarémeit. Szinte csöves fogatlan atb nőket
Es bombanőket faragtak mindből!
El lennél te is hűlve tőlük.
ENNYIT jelent a pénz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!