Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanacsoltok? Szeretnek szerelmes lenni, szeretnek baratnot, de egy bizonyos ponton mindig megakad a folyamat. Meg a masik az h nem igazan merek kezdemenyezni, mert a sikertelen esetek miatt ombizalmam is fogy.
nézd vissza az eddigi reakcióidat, és ha van egy kis eszed rájössz, hogy mi a gond veled.
Felteszel egy kérdést, amit nem fejtesz ki, majd ha kapsz rá választ, felfortyansz, és sorra, pár perc elteltével (nem is várod), hanem követeled a választ.
Most tök öszintén, ami így lejön: egy megkeseredett fószar vagy, aki már egyből azonnal akarna valakit, akinek nulla türelme, és olyan szinten szétcsúszott, hogy ebben a formában a kutyának se fog kelleni. Bocs, de ezt mszáj volt, hátha tanulsz belőle.
Visszaneztem a reakcioimat, a masik fel reakciojat is, azt is amit kerdesnek irtam. Egyertelmu, hogy normalisan tettem fel a kerdest, kifejtettem, csak a masik felnek nem volt agya felfogni, felreertette es meg O "tamadt" engem a primitivsegevel.
Nem vagyok megkeseredett es szetcsuszott, ha az volnek, nem is vagynek arra, amit irtam. Te egy tipikus beszukult agyu primitiv idiota vagy, aki a sajat maga lelkiallapotat vetiti masokra es semmi erzes nincs benne (idiota) Bocs, hatha tanulsz belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!