Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Oylan melot elvállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oylan melot elvállalnátok ahol a beszotas miatt abszulut nem találkozhatnátok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Hétvégén sem. Tehát amikor ő megy haza, akkor indultok el meloba, amikor haza értek már alszik, de alapból együtt sem éltek, szóval csak telefonon beszelnetek, max hétvégén délelőtt 2,3 órát személyesen

2021. márc. 28. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem, de persze más helyzet, ha nincs semmi más munka, akkor kényszerből ideiglenesen belemennék
2021. márc. 28. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon kell a pénz, akkor kényszerből igen, amíg nincs jobb, de ráfeküdnék, hogy gyorsan találjak valami mást.
2021. márc. 28. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ, milyen az a munka és hogy fizet. Együtt sem éltek, szóval egy jó lehetőséget nem szabad visszautasítani.
2021. márc. 28. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

" de ráfeküdnék, hogy gyorsan találjak valami mást."

Miér tte?

2021. márc. 28. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
mert miattam alakult ki a helyzet. De mondjuk sok mindentől függ ám a válasz, részleteket alig ismerünk egyikük munkájáról sem, arról sem, hogy mennyire dúl a láv
2021. márc. 28. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
En ezt harom hetig csinaltam, de eleve ugy mentem az adott helyre, hogy a muszakcseret oldjuk majd meg, mert a parommal egy idoben szeretnek dolgozni. Huztak egy darabig, mert kellett valakit talalni helyettem, hogy akkor ki menjen at, aztan meg lett oldva. Atmenetileg siman kibirhato, jo is volt kicsit egyedul lenni otthon, amikor o dolgozott, de hosszutavon azert ez nem tul elheto.
2021. márc. 28. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
A szomszédunkban egy 80 év körüli pár él. A néni nappal dolgozott, a bácsi éjjel. Gyakorlatilag alig látták egymást. Több gyereket felneveltek, nekik működött.
2021. márc. 28. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. márc. 28. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon muszáj és nincs jobb ajánlat hosszú ideje, és vélhetőleg megint hosszú ideig keresnél, mire végre találsz egy újat

De szóval lehet, hogy én is gondolkodnék közbe folyamatosan váltáson

Szabadnapotok nemtom ,mennyi lesz, de akkor egyelőre próbálj belőle nem túl sokat használni, mert akkor tudhatsz járni közben még interjúkra. De ha amúgy gyorsan szoktál találni melót, pl sok munkatapasztalatod van, és jók a referenciáid, hogy hol voltál eddig, és mennyi időket; akkor lehet, hogy várnék még, amíg lesz jobb; bár próbaidőn belül föl lehet mondani indok nélkül is akár; de valamennyi pénzed azért legyen; vagy pl nemtom van-e esély kialkudni egy részmunkaidőt, és úgy ők foglalkoztatnának-e téged, ha megpróbálnád őket erre rábeszélni.

2023. ápr. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!