Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ennyi volt? 24/N
Van egy ferfi akit megismertem, 40koruli, volt neki 5 éves kapcsolatja, a csaj elhagyta. Azt beszélték hogy azért mert agressziv volt a férfi vele, és nagyon feltekeny. Na szoval megismertem öt, es nagyon aranyos kedves volt velem mindig, ez a dolog 3 honapig tartott, aztan egyik napról a masikra nem is jelentkezett, minden nap beszéltünk, irtunk,és amikor mar elsem köszönt illetve nem köszönt mar reggel sem tudtam hogy baj van,így hát inkább én nem is irtam neki, megvartam mig ő jelentkezik.
Na arra varhattam.
Fere tettem az egomat es irtam neki, erre ra azt irta hogy látott engem és nagyon jól neztem ki mint mindig,mintha semmi se történt volna... Aztan arra csak azt mondtam köszi, de ismét nem irt mar semmit se... Csak nem értem hogy ha mondta,hogy jó velem,kedvel miért hajtott el, és főleg igy hogy megsem magyarazza, akkor ez mind hazugság lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!