Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem okozhat ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 25 éves vagyok, talán ki fogtok nevetni, hogy én ebből már kinőttem meg ilyesmi.

De megismertem valakit, aki nagyon tetszik és ez kölcsönös.

Egyszerűen ha rá gondolok, elmegy az étvágyam. Nem tudok szebben fogalmazni. Nem megy le a kaja a torkomon. Képes lenne meghányatni.

Ez miért van? Normális ez? Segítsetek, mert lassan 2 kiló mínusznál tartok, ami nem előnyös mert alapból vékonyka vagyok.

Köszönöm, aki segít és nem szól be.

2021. márc. 21. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A gyomrodban repkedő pillangók elfoglalják a kaja helyét :P

De tényleg amúgy, az izgalom miatt lehet. Olyasmi, mint amikor stresszelsz, csak ez egy nagyon is pozitív ok miatti izgalom. Tenni nagyon nem tudsz ellene... járjatok el együtt enni, hátha úgy sikeresebben rá tudod venni önmagadat az étkezésre is. :D

2021. márc. 21. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Te vagy az Stan?
2021. márc. 21. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

Hányingered van tőle?

Az nem jelent jót...

2021. márc. 21. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos hormonok termelődése okozza, kezdesz szerelembe esni. Ez normális ami történik veled. Majd helyreáll a dolog.
2021. márc. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!