Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből még kialakulhat szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még kialakulhat szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2-3 hete randizunk. Majdnem mindennap találkozunk, szóval elég sokat vagyunk együtt, és ő elég hamar szerelmet vallott nekem. Nagyon jól érzem magam vele, vonzódom is hozzá, és egyik pillanatról a másikba történt bennem egy változás, amikor nagyon fontos lett nekem, viszont tudom, hogy ez még nem szerelem, és kicsit megijeszt, hogy ő már itt tart, én meg félek attól, hogy nem leszek szerelmes, és megbántom őt, mikor amúgy egy borzasztóan jó ember. És emiatt is szeretném, ha én is tudnám őt szeretni, mert ő tökéletesen illik hozzám. Néha meg szoktam kérdezni magamtól, hogy mit is érzek iránta valójában. Például, ha egy napig nem találkozunk, akkor hiányzik, de nem úgy, hogy megveszek a hiánytól (egy nap kihagyás persze nem is olyan sok), és jó érzés, amikor megcsókol vagy megölel, de olyan bizsergető érzést vagy pillangókat a gyomorban nem mindig érzek intenzíven. 22/L

2021. márc. 18. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Túl sok nyomást helyezel magadra, nincs semmi gond. Van akinek több idő kell, hogy elkezdjen kötődni valakihez.
2021. márc. 18. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, még simán lehetsz te is, nem vagyunk egyformák, van aki könnyen szerelmes lesz és van akinek ehhez több idő kell. Ne stresszelj rá.

Amúgy attól, hogy kibírod nélküle 1-2 napig és nem mindig érzel pillangókat a gyomrodban, még szeretheted te is. Nem minden szerelem egyforma intenzitású, de ezzel nincs baj, nem jelenti, hogy akkor az már nem is lesz jó.

2021. márc. 18. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a párommal összejöttem, én sem éreztem ilyeneket, és féltem is, hogy most mi lesz, mert amúgy meg összeillettünk és jól éreztük magunkat együtt. Aztán később néha előfordult ilyen erősebb bizsergető érzés meg ilyesmik, de folyamatosan sosem volt jelen. Ennek ellenére már több, mint 4 éve együtt vagyunk, nyáron lesz az esküvőnk. Azóta sem röpködnek pillangók a gyomromban, ha megcsókol, de szeretem, és nem tudom elképzelni, hogy mással éljek.
2021. márc. 18. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!