Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megszabjátok a barátnőtöknek, hogy mennyit ehet?
Régebben sose szóltam bele ilyesmibe semmiképp, meg úgy általában semmibe, hiszen egyenlő felek vagyunk..
De a barátnőm már egy éve szenvedett a fogyókúrával, nem tudott lefogyni, engem kért h motiváljam, meg ne hagyjam h csaljon meg h ne hagyjam h leálljon vele..
Végül belementem bár nem volt könnyű menet.
Azon túl hogy el kellett viselnem az állandó szenvedést, nyavalygást, kénytelen voltam minden édességet kidobni, ha étterembe mentünk megmondani hogy mit rendelhet, stb.
Amikor meg le akart állni a diétával különféle szankciókat szabni.
Sokat hisztizett dehát mondtam h ne csodálkozzon, én szóltam előre, ő kérte, hogy ne engedjem neki hogy összevissza egyen. A sportolással ugyanilyen céltudatos voltam.
Végül egyébként meg lett a hatása és sikerült lefogynia, mostmár a szinten tartás egyszerűbb, de még mindig bele kell szólnom néha kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!