Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra milyen az ideális nő?
Akivel tudok beszélgetni, megvan az érdeklődési kör, nem feltétlen témában, hanem csak úgy egymás felé...nyitottság, törődés..stb
Külsőleg: legyen velem egymagas vagy alacsonyabb, haja nem érdekel milyen színű testalkat is mindegy de azért ne legyen extrém véglet azaz se túl duci se túl vékony és kb ennyi. Úgyis ott derül ki minden élőben hogy működik-e vagy sem, addig hiába az ideál. Jó ha az embernek van valami iránytűje természetesen de nem az elképzelt fantázia fog dönteni sosem. 24/F
Igen, nem tehet róla senki hogy milyen magas viszont ha úgy adódik hogy tök jól elvagyunk és ha csak pár centivel magasabb tőlem (165 cm vagyok) akkor nem zavar, de ha már elég látszólagos is akkor már azért zavarna egy kicsit.
Szóval külsőleg csak ilyen extrém végletek amik nem jönnek be egyébként meg nyitott vagyok ilyen szempontból. Nem fogom az ismerkedést lekorlátozni azzal amit én kitaláltam hogy majd jó lesz nekem, mert nem biztos hogy igazam van és ilyenkor nagyon jó dolog tévedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!