Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves hölgyeim, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyeim, milyen bókokat szerettek kapni és milyet nem?

Figyelt kérdés

Milyen bók gagyi, unalmas, semmitmondó, tolakodó?

Vagy inkább az számít hogy ki mondja?

Az hogy hat hogy "érdekes nő vagy" vagy hogy "felkeltetted a fantáziámat"? Igazából arra lenne utalás hogy a sok nő közül kitűnik nekem.

2021. márc. 13. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is számít, hogy ki mondja😀Amúgy szinte minden jól esik, kivéve az ilyen alkesz munkások féle alpári "Jó a csöcsöd, cica!"😂
2021. márc. 13. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
2021. márc. 13. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nagyon nem mindegy, hogy ki adja. Pl. a számomra helyes pasi vs a munkások az úton és még fütyülnek is mellé... horror.

Egyébként érdekes helyett inkább azt szerettem, hogy: "Tetszik, hogy egyedi vagy és különleges." Vagy "Lenyűgöztél az intelligenciáddal/humoroddal/stb." A fantáziát nem felkeltjük, az érdeklődést szokás. Csak mondom. :D De annál már elegánsabb, amit leírtam.

2021. márc. 13. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, akkor inkább "megmozgatja a fantáziám" ! :)

De ez az egyedi/különleges nem olyan túlzásként hat?

2021. márc. 13. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Kiemelheted, hogy mondjuk különlegesen szép a szeme és megindoklod, hogy miért. Ezeket ilyen kezdő mondatnak szántam, hogy bontogasd tovább! :) Az érdekes az olyan semmilyen. Mitől az? Indoklás nélkül nincs súlya, plusz negatívan is hathat.
2021. márc. 13. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy megfogalmazva: "más vagy mint a többi nő... legalább is nekem" :)
2021. márc. 13. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazábóp ha már nem alpári stílusban kapom az már jó. Bár én kifejezetten szeretem ha a belsőmet és a tulajdonságaimat dícsérik. Nyilván az sem baj ha valaki azt mondja szép vagyok, az is nagyon jól esik.
2021. márc. 14. 00:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az alpáribb stílusú bókok nagyon max. hosszú párkapcsolatban jönnek be nekem egy forró éjszakán, amikor a másik már bizonyította, hogy nemcsak arra kellek neki és tud romantikus is lenni. Ismerkedésnél nálam kuka bármi ilyen "verném a f...omat a szádba", "jó suna vagy", "jó a csöcsöd", "rácsapnék a seggedre", "széjjelb...nálak" és társai.

Azonkívül, ha nem nagyon bizarr, akkor bármilyen bók , ha látom, hogy személyesen nekem szól, komolyan gondolja, és nem egy futószalagon gyártott bók, amit 2 perccel ezelőtt a Julcsinak adott élő, aki jobban bejön neki, csak Julcsi lekoccoltatta.

Az pluszpont, ha a belsőmet, viselkedésemet is dicséri, nemcsak a külsőmet.

Bizarr alatt az ilyeneket értem, ezek nem tetszenek:

- te majdnem olyan szép vagy, mint a Lakatos Kriszti (igen, ezt megkaptam élőben... de amúgy minden olyan bók zavar, amiben más nőkhöz hasonlítanak)

- legszívesebben levágnám a hajadat, hogy sálat kössek belőle, és úgy hordanám

- te olyan kis takarosnak tűnsz, biztosat finomakat főzöl majd nekem

2021. márc. 19. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
"Neked lehoznám a tetőről a kúpcserepet!"
2021. márc. 19. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!