Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Az pozitívan hat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Az pozitívan hat, ha egy nő sikeres?

Figyelt kérdés
Ha a munkájában, sportban stb sikeres a nő, az erőteljesebbé teszi a "vonzalmat", érdeklődést?? Vagy nem számít?
2021. márc. 11. 22:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%
Nekem nem ez a fonotos. De ha sok pénze van és közösen használhatjuk az jó. De ilyet meg nők nem szoktak. Szóval a pénz is tök mindegy.
2021. márc. 11. 22:25
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez azt jelenti, hogy komoly életcélja van, akkor mindenképpen növeli a vonzerejét.
2021. márc. 11. 22:25
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen, eletceljai vannak, motivált és lelkes az életre nézve
2021. márc. 11. 22:27
 4/21 anonim ***** válasza:
70%
A valóságban gyűlölik érte és próbálnak magyarázatokat kitalálni, hogy biztos csalt, biztos szerencséje volt, biztos mindent apuci tett alá, biztos szopja a főnökét stb. Bármit kitalálnak, előbb hibáztatják az ufókat, mint hogy elismerjenek egy nőt.
2021. márc. 11. 22:34
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

nekem nem maga a sikerei számitanak, hanem h ezek miatt mennyire büszke magára, mennyire értékeli saját magát. hisz teljesen más egy önmagára büszke, értékes nővel együtt lenni, mint egy állandóan bizonytalankodóval, aki mindig retteg h mikor találok egy jobbat.

persze elismerem az eredményeit, szeretem ha vki vmiben jobb nálam mert sokat tud tanitani olyan területen ahol még nem jártam.

akk van probléma ezzel a siker dologgal ha sosem elégedett és mindig új "ellenségeket" talál akiknél jobbnak kell lennie bármiáron, sosem elégedett sem magával sem az eredményeivel, ezáltal velem sem lesz elégedett soha.

2021. márc. 11. 22:35
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
#5 azért tegyük hozzá tényleg szokott ott lenni egy családi háttér vagy egy volt pasi.
2021. márc. 11. 22:36
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
6 vagyok 4 nek akart menni.
2021. márc. 11. 22:36
 8/21 anonim ***** válasza:
9%
háát... nagyobb lesz ezektől a melle?
2021. márc. 11. 22:37
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
Na te egy tökéletes példa vagy az ilyen frusztrált kisfiúkra.
2021. márc. 11. 22:46
 10/21 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem érdekel. Sőt, inkább taszítanak az ilyen karrierista nők. Nem arról van szó, hogy gond lenne, ha jól csinálja azt amit csinál. Hanem arról az esetről amikor minden akörül forog vele kapcsolatban, hogy mennyire sikeres. Azt nem bírom. Számomra az ideális nő a nyugalmat, az otthon melegét, a társat jelenti. Nem valami menedzsernek szeretném érezni magam mellette. Jellemzően a nők vannak odáig azért ha egy férfi sikeres, legyen az focista, színész, énekes, ügyvéd vagy akár bűnöző. Lényeg az, hogy sikeres legyen. Számomra bőven jó egy óvónő is, csak érezzem vele jól magam.
2021. márc. 11. 22:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!