Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon félek. Kiábrándul belőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek. Kiábrándul belőlem?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátommal. Én 25 vagyok, ő 32. Alapvetően tudunk egymás múltjáról. Az enyém nem igazán érdekes, volt egy hosszú, első kapcsolatom. Ezt el is mondtam a barátomnak. Azt viszont nem, hogy utána néhányszor együtt voltam egy férfivel. Nem volt szerelem, bántam is utána.

Miután összejöttem a mostani barátommal, pár hónappal utána, elmesélte hogy van egy férfi akivel nagyon rosszban van, csúnya dolgokat tett vele az a férfi, gerinctelen. Kiderült, hogy az, akivel együtt voltam párszor. Nagyon szégyelltem, hallgattam. Most viszont kollégák lesznek.

El kellene mondanom, mert szeretem, tudnia kell, nem lehet előtte titkom, főleg nem ez. Így utólag, tényleg nagyon gáz. Nem is értem magam.

Milyen érzések lesznek vajon benne? Teljesen odáig van értem a barátom, kicsit talán túl féltékeny is. Ezután mi lesz? Nagyon félek, hogy ezután majd máshogyan néz rám. Meg attól is félek, hogy a munkahelyén sem fog tudni úgy teljesíteni, arra is kihatással lesz, ha eszébe jut ez.

2021. márc. 11. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne elmondanod?

Én is igazságpárti vagyok, őszintén kimondok olyat is, amit nem kéne. De ebben a sztoriban nem voltatok még együtt. Akkor épp úgy érezted, hogy időt töltenél azzal a másikkal, és utólag jöttél rá hogy nem ismerted, sőt, egy becstelen ember, meggondolatlanság volt, rájöttél, de őt ez nem érintette, mivel nem voltatok együtt.

Nem a hátamögött csaltad meg. Ez a te koloncod. Magadban magaddal szemben kell ezt lerendezned.

Nem megcsalás történt. Ha az lett volna, akkor persze, megértem hogy elmondanád, de így neki ehhez semmi köze nincs és csak felzaklatná feleslegesen.

2021. márc. 11. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg mondd el, mert ha kollégák lesznek, ráadásul nem is bírják egymást ciki lesz, ha nem tőled tudja meg. Az ilyenek meg úgyis kiderülnek mindig. Nem a legszerencsésebb helyzet, de hát ez van. Ha ennyi alapján kiábrándul, akkor nem volt ez akkora szerelem úgysem.
2021. márc. 11. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz ez a sztori ha nem érdekes felállás. Kérdés az, hogy min rág be jobban, azon ha te mondod el neki vagy azon ha egyszer melóban a kolléga elmondja neki, hogy lukon vágott téged párszor. Esetleg a harmadik opció, hogy sem te sem a kolléga nem mondja ezt el soha neki. Az lenne a legjobb mindenkinek.
2021. márc. 11. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki fog derülni, ha a fickó meglátja, hogy a barátnője vagy a srácnak. Ez az egy biztos. Hogy elmondani vagy eltitkolni jobb-e, azt nem tudom, de úgyis meg fogja tudni.
2021. márc. 12. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, igen, ez tuti ki fog derülni. Te döntesz, kitől tudja meg.
2021. márc. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!