Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres most?
Figyelt kérdés
Csetelek egy 30+-os pasival hetek óta. Ő kezdeményezte, van barátnője, ezért az elején nem is voltam túlságosan vevő rá, de egyre jobban levett a lábamról. Olyan mélyreható beszélgetéseink voltak az elmúlt időkben, hogy teljesen úgy jött le, hogy ő érez irántam valamit még ha nem is találkoztunk még, így hát rákérdeztem mit gondol rólam. Erre nagy meglepetésemre "kitárulkozott" és elmondta, hogy ilyen nővel még nem találkozott és úgy érzi, nagyon összeillünk...nagyon lesokkoltam ezen, mert eddig csak pár bókot ejtett el, de most hirtelen kiterítette a lapjait. Én pozitívan fogadtam, tehát tudja, hogy nekem is vannak érzéseim az irányában. Viszont az eset óta én nem keresem őt és ő sem engem. Én azóta nem is lájkolok neki semmit, talán mert tudatalatt nem akarom, hogy miattam legyen vége a kapcsolatának. Azon viszont meglepődtem, hogy ő nem keres engem, mert azt hittem, most hogy "szerelmet vallott", még közvetlenebb lesz a viszonyunk és esetleg találkozni is elhív. Hát most nem tudom, mi van...2021. márc. 10. 19:15
1/9 anonim válasza:
Te mit reagáltál a kitárulkozásra?
2/9 anonim válasza:
Alapból nagyon gáz a pasi, mert van nője. Melletted is ugyanezt megcsinálja ha esetleg összejönne veled, de erre elég kicsi az esély! Nem is találkoztatok, de már szerelmet vallott...aha! Nagy kamu gép! Be ne dőlj neki, hazudik, mint a vízfolyás. Egotuning. Azért nem ír, mert s csajával van vagy másokat is fűz. Ne legyenek hiú ábrándjaid!!
3/9 A legrosszindulatúbb válasza:
Az nem zavart, hogy kapcsolata van? (Költői kérdés volt természetesen.) Annak tudatában, hogy barátnője van, mégis belementél abba, hogy alakuljon közöttetek valami. Nem értem a logikát.
4/9 anonim válasza:
Hazudik. Az olyan, aki a nője mellett ismerkedik, az tudja, mivel veszi le a nőt a lábáról. Nem rólad szól ez, hanem róla, hogy nem csak a párjának tetszik, hanem másnak is. Kell neki a tudat, hogy ha esetleg akarna lépni a kapcsolatból, akkor lenne-e esélye. Nem, nem nálad, hanem általánosságban bárkinél. Egy szavát se hidd el, játszmázós manipulátor.
5/9 anonim válasza:
Te mennyi idős vagy? Mióta nem reagál? Csak úgy random rád írt facebookon? Bocsi a sok kérdésért, csak nekem olyan furcsa, hogy valaki barátnő mellett ezt teszi...
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a barátnője lebuktatta? Kiderültek a dolgok?
7/9 anonim válasza:
Kamu volt az egész, van egy csomó jobb csaj akit fűz. Érted már hogy leszar????
8/9 anonim válasza:
Szerintem csak egotuning volt, hallani akarta, hogy kellene neked (is), de amúgy nem akar ténylegesen veled lenni.
9/9 anonim válasza:
Ha én Megtudnam h a pasim veled dumál kitepnem az összes hajad
Te is egy gerinctelen senki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!