Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Flörtölni egy házas nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtölni egy házas nővel, anélkül hogy átlépném a határt?

Figyelt kérdés

Az új munkahelyemen van egy nő, aki olyan mint ha az álmaimból jött volna elő, VISZONT férjezett... Természetesen sikerült teljesen belehabarodnom mint egy gyereknek XD

Tiszteletben tartom a házasságát, viszont szeretném éreztetni vele hogy vonzódok hozzá. Minden nőnek jól esik ha udvariasan bókolnak neki, meg ki tudja, lehet épp a válását tervezgeti ;)

Annyi gond van hogy munkahelyen nagyon ritkán futunk össze pár pillanatra, kettesben nem nagyon tudunk ott beszélgetni.

Viszont ezt a "FB-n bejelölöm és ráírok" dolgot olyan bénának érzem, megöli a dolgot... vagy csak én vagyok ómódi?

Hölgyek, hogy csináljam hogy biztosan tudja hogy komolyan felkeltette az érdeklődésem, viszont ne legyek bunkó, tolakodó, vagy kétségbeesettnek tűnő?

Mások előtt nem lehet vele "úgy" beszélni, randira, találkára elhívni lehet túl merész lenne, akkor marad az online felület?

Ötlet, vélemény, tapasztalat?

Előre is köszönöm a kulturált, segítőkész válaszokat!

2021. márc. 6. 07:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok, de sajna nőként. Viszont nálunk több a kontaktus, párszor kettesben is voltunk, néha beszélünk messengeren, de nem kezdeményez úgy. A szikra megvan szerintem, de olyan bizonytalan az egész. Lehet csak fellángolás, plusz én vagyok az idősebb.

Vajon mitől fél, ha fél? Vagy csak bebeszélem magamnak, hogy tetszem neki, mert régen kaptam kedvességet? 🤷‍♀️

2021. márc. 6. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Beszélő viszonyban vagytok?

Ha igen, akkor könnyen tudsz rá utalgatni, hogy ő álmaid nője.

2021. márc. 6. 14:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Csak egy hónapja vagyok a cégnél, és max heti kétszer-háromszor sétálunk el egymás mellet spontán, nincs lehetőség munka mellett odamenni hozzá.

Utalnék rá, csak ez a kérdés, hogy jó ötlet-e egyből őszintének lenni, vagy az már inkább kétségbe esettnek tűnne, vagy olcsó bókolásnak.

Mindegy, szenvedek még egy-két hétig, aztán majd kitisztul a fejem! XD

2021. márc. 6. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Bocsi, de nem minden nőnek jön be.

Pl én elég tiszteletlen huzasnak gondolom a flörtölést, bokolast is ugy, hogy tudják férjnél vagyok. Egyáltalán nem jön be.

A ferjemtol mindent megkapok, ezt is. Nincs szükségem suttyók hizelgesere.

2021. márc. 6. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
A nő nem házas, hanem férjezett. :) A férfira mondják, hogy házas. De ne flörtölj vele, mert ha rosszul él a férjével, akkor majd el akar válni, és hozzád akar menni feleségül. Minden flört vége ez.
2021. márc. 7. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a nőnek nincs gyereke, akkor megpróbálhatod, de ha gyereke is van, akkor ne borítsd fel a házasságát.
2021. márc. 7. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!