Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi zajlik le egy férfiban, amikor mérlegeli egy lány alkalmasságát, mint lehetséges barátnő?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 10:26
11/20 FoxtrotLidérc válasza:
Beszélgetek vele, igyekszem beszéltetni. Ha megnyílik, és azonosulni tudok a világlátásával, őszintén mosolyog, tetszik a kisugárzása, ha tetszik a szeme, tetszik az arca, akkor - "további utasításokig" - Ő lesz számomra az egyetlen nő. :))) Ha vevő rám, nincs kérdés. Ha nem, annyiban hagyom.
12/20 anonim válasza:
Hallod, a kérdés elolvasása elég volt, hogy be tudjalak azonosítani. 🤦♂️
A pszichológusod mit mondott, mikor kezditek a terápiát?
13/20 anonim válasza:
Például az, hogy szokott-e kukázni. Mert ha igen, az instant kuka.
16/20 anonim válasza:
#16 ha ez neked kérdés, akkor nagyon is :D
17/20 anonim válasza:
Megint te? Köszi jót röhögtem 😂
18/20 anonim válasza:
Ezúttal megkérdeztem a férjemet erről a témáról neked, Dkosár. És ő azt üzeni, hogy az egyetlen dolog amit mérlegel-legalábbis ő- az az, hogy képes-e vajon az adott nőt hosszútávon elviselni. Ha úgy gondolja, hogy igen, akkor lehet a csajból barátnő.
Üzeni, hogy te már itt elbuknál.
19/20 anonim válasza:
Hát például én végiggondolom, hogy szokott-e a kukámban turkálni, kiír-e legalább öt kérdést naponta anonim fórumokra, mutat-e a nő mániákus, hibbant tüneteket... Aztán ha az eredmény nem tetszik, KIKOSARAZOM.
20/20 anonim válasza:
Mérlegeli??? Mér' ne legelhetné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!