Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig próbálkoztatok életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig próbálkoztatok életetek szerelménél, amíg ráébredt, hogy ő is akarja?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne már megint?

2-es honnan tudod hogy hogy hívják a pasit? Vagy csak kitaláltál neki egy becenevet? A D-kosárt honnan vettétek?

Amugy nem lehet hogy az egész kérdéssorozat kamu és otthon unatkozó diákok találják ki mikor összeröffennek?

2021. febr. 25. 04:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Átkutattam a kukáját, de nem csak az övét, hanem az összes ismerőséjét is, hátha máshova dobták az óvszer csomagolást vagy a fogamzásgátló blokkját és dobozát.
2021. febr. 25. 06:24
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
#11, nàlam a frici azonos a férfi, kolbàsz, faszi, pasas kifejezésekkel.
2021. febr. 25. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
5 percnél tovább egy nőnél sem érdemes próbálkozni. Ha nem tetszel neki azonnal, akkor soha nem is fogsz.
2021. febr. 25. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Noren, azért ezen a fricin nem kicsit mosolyogtam. 😃
2021. febr. 25. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azt nem tudom meddig lenne értelme próbálkozni, de azt viszont biztosan tudom, hogy te meddig fogsz. Amíg a pasi fel nem jelent a 'csába zaklatásért és távoltartási végzést nem kér ellened.

Nem az életed szerelme, mert alig ismered, hanem a rögeszméd. Valamennyi szerelmi vonatkozású "érzés" közül ez a mánia a legkártékonyabb és legveszélyesebb, mert semmi köze a valósághoz, képzelt érzések és vízionált, fiktív, soha be nem következő jövöképek, téveszmék táplálják benned az érzést.

Semmi köze sem a szeretethez, sem a szerelemhez.

Súlyos mentális problémáid vannak, csak szakember segíthetne rajtad.

Esetleg ha így folytatod tovább, még eljuthaszt odáig is, hogy a végén kényszergyógykezelnek, mert ahogy elnézem jó úton tartasz afelé, hogy cselekedj is valamit, akkor pedig már a bíróság is elrendelheti.

Én már a kukatúrás miatt is bezáratnálak.

Sosem lesz a tiéd, sosem fogod "megszerezni", mert nem akar téged.

Minél több erőfeszítést teszel ennek érdekében, minél jobban megpróbálsz belefolyni, vagy akár belerondítani, beavatkozni a privát életébe, annál nagyobb az esélyed rá, hogy ne érezzen semmit soha irántad (pozitívat amúgy sem fog), maximum instant hányingert akkor is, ha csak véletlen eszébe jutsz.

Hagyjad békén, mert nem hiszed el, de tényleg nem lesz jó vége.

Jobban jársz, ha magadtól fejezed be és nem várod meg, amíg rákényszerítenek, mert rá fognak, nem hagyják a végtelenségig tombolni és kártékonykodni az elmebetegeket sem, ha nem lenne világos, te is közéjük tartozol. Kérj segítséget!

2021. febr. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!