Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem, tetszik a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, tetszik a fiú haverom. Bevalljam neki? Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Mivel egy barátságról van szó egyértelmű, hogy meg van köztetek a kémia.

Nem a szerelmi kémiára értem, csak hogy egy hullámhosszon vagytok.

Ezek után annyi a dolgod hogy figyeled a gesztusait. Ha elbambul az arcodat nézve, vagy bókol néha, esetleg valamilyen udvarias és cuki gesztust tesz azt mind veheted jelnek.

Ha ezek meg vannak nagyon kevés esélye lesz annak, hogy nem tetszel neki, és akkor bevallhatod.

2021. febr. 23. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
1#-1 Egyértelműen mond el, mi van benned felé. Elvégre a barátod, nem?
2021. febr. 25. 08:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megtettem.Legalâbb így tiszta a helyzet.

2021. febr. 25. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2021. jún. 4. 08:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Mikor bevallottam neki,azután még beszéltünk egy ideig,aztán egyre inkább már csak én kerestem. Ő egyre ritkábban, és csak akkor válaszolt főleg,ha én kérdeztem tőle valamit. Egy ideje abbahagytam a keresését, már nem írok neki, és ő sem keres engem. Megszűnt az egész. De valahogy nem bánom. Inkább így legyen,de nem bírtam magamban tartani. Egyébként is összejött egy csajjal, így hogy nem beszélünk legalább annyira nem fáj a tudat,hogy mással van.
2021. jún. 4. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez volt a tiszta ha nem múltak az érzések az irányába mert ha nem vagy jó színész, leveszi úgyis. De lehet amúgy is mellőzött volna miután egy csajjal összejött, mert nem mindneki tolerálja a férfi női barátságot pont emiatt, hogy egyik fél lehet többet akar mégis. Lehet miatta amúgy is beritkította volna.
2021. jún. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!