Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A munkahelyemen van egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyemen van egy lány, de fogalmam sincs, hogy menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés
Egy szakban dolgozunk, persze más a munkakörünk én technikus vagyok, ő raktáros, tehát sok közünk nincs egymáshoz a munka terén, tehát kamura nem tudok odamenni valami munka miatt. Az, hogy erőt veszek magamon és odamegyek valami kérdéssel, amiről talán elkezdünk beszélgetni, vagy ilyesmi már gondoltam rá, mert van autója, hogy arról kérdezzek valamit, vagy hogy miért költözött ide az Alföldről, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy odamenjek csak úgy... Facebookon nem akarom bejeölölni, mert az gáz, hogy nem beszélünk, de ott meg bejelölöm. Nem is beszégettünk még, nagyon köszönni se, mert amikor meglátom menni is elfeljetek, nagyon zavarba vagyok. Hogyan gyakoroljam ezt vagy valakinek valami tipp? Sajnos sokáig egy rossz párkapcsolatban éltem és teljesen kiveszett belőlem az, hogy kezdeményezzek, pedig nagyon szeretnék.
2021. febr. 22. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Én múltkor fél órát elbeszélgettem két új kollégámmal - az egész ott kezdődött, hogy Avengeres póló volt az egyiken.

Tehát a póló/telefontok/maszk/egyéb kiegészítő jó kiindulópont.

2021. febr. 22. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj oda hozzá. Nem igaz, hogy egy nő megjelenik valahol, az állófaaszú lúzerek meg már mennének toszni, annyira szánalmas.
2021. febr. 22. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
gyalog
2021. febr. 22. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
36%

Aki nem tud beszélgetni az minek is akar beszélgetni?

Meg minek is kell kamuindok? Hány éves vagy 12?

Felnőtt emberek nem félnek beszélgetni a másikkal.

2021. febr. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!