Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen, hallottatok már hasonló szerelemről?
A (nagyon) soká, de aztán váratlanul és intenzíven felébredő szerelemre gondolok. Amikor vkit évek óta ismersz, szimpatikus, de semmi több, időnként találkoztok, akkor váltotok pár szót, de egyébként nem keresitek egymás társaságát, aztán egyszer csak, saját magatok számára is teljesen váratlanul rádöbbentek, hogy tetszik nektek ez az ember, és mindenáron meg akarjátok ismerni.
Hallottatok már ilyenről a közvetlen környezetetekben, vagy esetleg Ti magatok tapasztaltatok már, hogy egy régi, ritkán látott ismerősbe hirtelen beleszerettetek?
16-os vagyok.
Nem egyáltalán nem érdeklődtünk egymás iránt. Szerintem mostanra lett igazán jó pasi, sármos, érett. Ő ugyanígy vonzónak, szexinek talált engem.😊 Van ez így. Vannak akiknek jót tesz az évek múlása. 😊 De a mai napig sajnálom, hogy nem előbb vettük észre egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!