Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezhet ilyen, hallottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen, hallottatok már hasonló szerelemről?

Figyelt kérdés

A (nagyon) soká, de aztán váratlanul és intenzíven felébredő szerelemre gondolok. Amikor vkit évek óta ismersz, szimpatikus, de semmi több, időnként találkoztok, akkor váltotok pár szót, de egyébként nem keresitek egymás társaságát, aztán egyszer csak, saját magatok számára is teljesen váratlanul rádöbbentek, hogy tetszik nektek ez az ember, és mindenáron meg akarjátok ismerni.

Hallottatok már ilyenről a közvetlen környezetetekben, vagy esetleg Ti magatok tapasztaltatok már, hogy egy régi, ritkán látott ismerősbe hirtelen beleszerettetek?

2021. febr. 20. 16:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem régóta tetszik az illető, ő viszont nem vesz észre engem... , csak néha tűnik úgy, "mintha", ezért írtam ki a kérdést, hogy vajon van-e esély. Ha nagy ritkán találkozunk, mindig jól elbeszélgetünk, és az érdeklődési körünk is közös.
2021. ápr. 19. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Esetleg van párja, vagy valaki más akit vonzónak talál? Érezted vele picit jobban hogy neked kicsit komolyabb érzéseid vannak, talán ez segít tovább lendíteni a dolgot,és akkor sem gáz ha te vagy a lány,csak bátran,maximum mi rossz történhet ,megtudod hogy mi helyzet.
2021. ápr. 20. 00:08
 23/23 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Nem egyáltalán nem érdeklődtünk egymás iránt. Szerintem mostanra lett igazán jó pasi, sármos, érett. Ő ugyanígy vonzónak, szexinek talált engem.😊 Van ez így. Vannak akiknek jót tesz az évek múlása. 😊 De a mai napig sajnálom, hogy nem előbb vettük észre egymást.

2021. ápr. 20. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!