Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ráírni egy régi lány ismerősömre, akivel 5-6 éve nem beszéltünk?
Felveheted vele a kapcsolatot, talán meg is örülne, hiszen nem veszekedés után váltak ketté az útjaitok, de számíts arra is, hogy neki barátja, férje, gyereke van. Légy óvatos a gyakori beszélgetésekkel.
Bizonyos határok között (személyenként változó) semmi kivetni való nincs abban, ha valaki kapcsolatot tart (akár az ellenkező nemű) egykori iskolatársaival. Én is így csinálom, ráadásul özvegy asszonyokkal is, más városban, akik egy részét a feleségem is ismeri.
A legkevésbé sem lelki szemetesként tekintek rá. Hiányzik basszus! Hiányzik a személyisége, és hiányzik a kedvessége is, igen.
2-es: Bár nekem nem bakancslistás, pláne nem a dugás része, de mondasz valamit, hogy talán hiba lenne elengedni bizonyos dolgokat anélkül, hogy megpróbálnám.
3-as: Gyermeke tuti nincs, és nem is házas. Még egyetimsta, igaz lehet van neki valakije, ezt nem tudom. Gyönyörű lány, szóval nem kizárt.
Figyelj "haver"
ad.1. nem kell túlrugózni azt, hogy valakire ráírj és megkérdezd hogy van, elkezdj vele kommunikálni, abban még "semmi sincs";
ad.2 "talán szerettem" - most akkor igen, vagy nem?
ad.3. növessz már tököket, hogy eldöntsd akarsz-e valamit vagy sem;
ad.4. nem tudod meg mi a pálya amíg rá nem írsz, tedd akkor meg, mit kell ezen annyit filózni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!