Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még sosem szexeltem pedig már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem szexeltem pedig már felnőtt vagyok. Hogyan lehet barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Nagy szégyen tudom, de még sosem volt barátnőm és szerelmes sem voltam még 24 vagyok. Nem tudom egyszerűen azt hogyan lehet barátnőt találni. Annyira bonyolult ez, főleg olyan lányt találni aki tényleg bejön minden téren.

Még nem is csókolóztam.

2021. febr. 12. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Muszáj elkezdeni ismerkedni, nem fog az égből lepottyanni senki hozzád. Most a vírus miatt eléggé lecsökkentek a lehetőségek, én a helyedben interneten próbálkoznék első körben,ha még nincs tapasztalatod a témában.
2021. febr. 12. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Én a kukában találtam.
2021. febr. 12. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Hiába sipítozol itt! SENKI nem fog megszánni egy potya cumira!

Ez egy ócska PUA trükk.

2021. febr. 12. 18:16
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Neked kell kitalálni hogyan tudsz ebben előrelépni. Nem szégyen, a mai világban amúgy is nehéz ismerkedni, nemhogy most a korlátozások alatt.
2021. febr. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!