Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány instagram oldala tele van macskás szelfikkel, de a barátja egyiken sem szerepel, akkor valószínűsíthető, hogy a férfi nem is kedveli a macskákat, csak a barátnő kedvéért tűri el a lakásában?
Megint te?
Nem, hanem pl. mint nálunk, tilos a közösségi oldalak használata. Vagy csak simán nem szereti, ha fotózzák. Vagy nős a pasija.
2.-nak.
Jaja! Ez tuti AZ a csaj.
Menj el terápiára és erőszakkal állítsd le magad, amikor stalkolnád akár a srácot, akár a barátnőjét bármilyen közösségi felületen. Semmit nem tudsz az életükről, a párkapcsolatukról, a szokásaikról és ez a srác ehhez a lányhoz tartozik, nem hozzád.
Lépj tovább, mert ez nagyon egészségtelen.
Húha! Én 1 évben 1x lépek be a közösségi oldalamra, akkor sem posztolok, hanem valaki nyaggat, hogy írt valamit és nézzem meg. Kb 5 éve ugyanaz a képem van kint, amin a kutyámmal vagyok és az sem látszik, hogy 10 éve férjnél vagyok.
Vajon most mit gondolhatnak rólam mások?
Mi a háttér sztori? Lemaradtam, valaki írja meg pls.
Amúgy semmi jelentőssége, ki hogy szerepel a közösségi oldalakon. Barátom nem szereti, ha fotózzák, így az instám alapján én is szinglinek tűnhetek. :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!