Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lenne esélyem egy 33 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem egy 33 évvel idősebb férfinál ?

Figyelt kérdés

2021. febr. 5. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ne tedd tönkre az életed!
2021. febr. 5. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Miért ne.

Meg kell próbálni,az a biztos,másképp sosem tudod meg.

2021. febr. 5. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, megismerheted a nagypapádat.
2021. febr. 5. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát a korotokat nem írtad, így azért nehéz válaszolni.

Mert ha 20 éves vagy és ötvenessel akarsz összejönni, akkor ő még simán lehet aktív. Viszont felfogásban, életszemléletben teljesen mások vagytok.

Ha viszont 40 vagy és hetvenessel kezdesz, akkor teljesen más lesz a tempótok az életben, hiába vagytok mind a ketten felnőtt kiforrott emberek.

Szóval összegezve: 33 év sok!

2021. febr. 5. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Mármint esélyed mire? Nagyon nem mindegy hogy mit szeretnél, egy éjszakát, amolyan nyugodt szerelmet, családot; gyerekeket? Illetve a korotok is elég fontos tényező. Saját tapasztalatból válaszolva, én huszon eleje vagyok, többször udvarolt már 25-30 évvel idősebb férfi, ha így nézzük akarhat valamit. Szexet, valószínűleg, mármint jól kijöttünk egymással, de semmi esély nem lett volna másra, se részemről, se részéről.
2021. febr. 6. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan 35 évvel idősebb férfi, aki bejött és le is feküdtem volna vele, de végül csókon és simogatáson túl semmi se történt, mivel házas. Egyébként szexen kívül se ő, se én nem akart volna többet.
2021. febr. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!