Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha még mindig nagyon szeretem a legutolsó barátnőmet és újra együtt akarok lenni vele de ő jelenleg mással van együtt? 23/F
O viszont nem akar veled lenni, szoval a kavar a te fejedben van, mondhatni forditva ulsz a lovon.
Ha valakinek nem kellesz, akkor csak egy dolgot tudsz csinalni: elfogadni, es mindent megtenni azert, hogy tullepj rajta, es visszanyerd lelki egyensulyodat.
Nem szabad homokba dugni a fejedet, es "vergodni", hogy de te ujra jarni akarsz vele. Bar aterzem, hogy nehez a helyzeted (voltam en is es mas is hasonloban), amit csinalsz az nem egy felnott es ferfias viselkedes.
Sajnalom, hogy ezt kell mondanom, de az az igazsag, hogy ugy futni egy no utan, hogy o nem kivancsi rad eleinte szanalmat, kesobb haragot es gyuloletet fog kelteni a noben.
A torteneted alapjan ez a no nem kivancsi rad, es ezt neked el kell tudnod fogadni. Ami fontos, hogy attol, hogy o eppen nem akar mar veled lenni, te nem vagy rossz/bena/kevesbe ertekes ember. Ugyanolyan ertekes vagy, mint barki, csak eppen ezzel a novel vegul megsem sikerult megtalalni a kozos hangot. Ez senkinek sem a hibaja, foleg nem a tied.
Ha viszont most elkezdesz probalkozni, azzal sajat magadnak teszel rosszat, ezt garantalom.
Tudom, hogy nehez, de hagyj magadnak idot, hogy osszeszedhesd magad, aztan egyenes hattal, felszegett fejjel mehetsz tovabb a sajat celjaid fele.
Tudjuk jól hogy szar érzés, mindenkinek az ha szakítanak vele. De már mással van, ráadásul úgy, hogy akkor jött össze vele, mikor még veled volt. Annyi gerinc nem volt benne hogy vagy neked, vagy neki elmondja első pillanattól hogy ezt így nem lehet és nem is akarja. Szépen bebiztosította a helyét és ugrott egyik kapcsolatból a másikba. Nem tehetsz mást, el kell engedned. Nyugodtan lepontozhatsz érte, de ha férfinek akarod mondani magad és nem csak egy nyávogó kisfiúnak, akkor tiszteletben tartod, hogy mást szeret és nem próbálod meg elvenni tőle.
Egy kis saját tapasztalat hozzá. Volt egy barátom, akivel több is alakult, de félre siklott, viszont jóban maradtunk. Nekem lett 2 kapcsolatom is a barátság alatt és ő végig támogatott, mellettem állt. Utólag mondta csak el a második szakítás után, hogy ő mennyire szerelmes belém. Végig az volt. Több mint egy évig támogatta azokat a kapcsolatokat amiről tudta, hogy jobbat érdemlek és hogy ő többet adna. Mégis ahelyett hogy evett tőlük, barátként mellettem állt. Lásd a szerelmi vallomása után összejöttünk és már a második közös babánk van úton.
Egy igazi férfi ilyen, és nem hisztizik, hogy már pedig én vissza akarom kapni. Fájhat, sirhatsz, szétverhetsz egy box zsákot, de akkor is tiszteld annyira, hogy nem avatkozol az életembe. Főleg ha tényleg szereted. Mert ha szereted akkor az ő boldogsága fontos és nincs helye az önző viselkedésnek amit most produkálsz.
28/L
14-es, ezt a baratbol szerelmet kar volt ideirni, mert a kerdezo azt fogja hinni, hogy ennel a lanynal lehet eselye. Tudom, hogy nem igy szantad, de o azt fogja hinni.
Kerdezo, ne remenykedj, ez a lany nem neked valo.
#12 A lány egyáltalán nem tudja mégcsak nem is sejti hogy én hogy érzek iránta. Július vége 1 szót sem beszéltem vele semmilyen módon sem.
#13 július óta minden kapcsolat megvan szakítva köztünk. Ismerőse sem vagyok azóta.
#14 július óta semmijébe sem avatkozok bele. De én azt akarnám hogy velem legyen boldog.
#17 barátja semmiféleképpen sem leszek!!! Július vége felé ő felvetette nekem a barátságot. De én azonnal elleneztem.
Igy van, 12es vagyok, 19esnel a pont.
Elore nezz, ne vissza!!! Az, hogy nincs kozottetek kapcsolat a leheto legjobb dolog, szepen el fogod felejteni, de adj ra idot magadnak. Ha egy ev, akkor annyi, ha masfel akkor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!