Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a pasin? Egyre jobban hiányzik.
Tavaly nyáron összejöttem egy pasival, kb 2 hónapig tartott a kapcsolat. Vitt randira minden héten, barátainak, szüleinek bemutatott. Egyáltalán nem unatkoztam vele, és úgy éreztem, hogy már túlságosan elkényeztet( előtte volt egy 3 éves toxic kapcsolatom, mindig veszekedtünk, soha nem vitt randira). Azonban szakítottunk, mert elköltöztem az egyetem miatt, és nem működött volna a távkapcsolat. Azután még pár alkalommal összejártunk, mikor itthon voltam. Én még akkor szerelmes voltam, mert rohadt jó pasi volt, erősen megkedveltem. De már akkor a fülembe jutott, hogy más csajokat vitt ide-oda, és idővel már nem is akart velem többet összejárni, nagyon flegmán beszélt velem, sőt barátnője is lett. Ezért én egyik napról a másikra mindenhol letiltottam. Ez kb 3 hónapja történt. Már majdnem elfelejtettem a csávót, de az utóbbi időben egyre többet gondolok vissza rá. Nagyon mély nyomot hagyott bennem az a nyár, különleges személyiségű volt, iszonyat jó pasi. Néha elcsábulok és sajnos feloldom a tiltást, csak hogy megnézzem a képeit, és mostanában vele is álmodok. Meg a városban párszor láttam távolról. Semmi esély nincs arra, hogy összejöjjek vele, nem is szeretnék, csak egyszerűen tetszik még, és nem tudom elfelejteni őt.
Voltak más “kapcsolataim” is, de àtlagos pasik voltak, és utána egy percig sem hiányoztak.
Tudom, nem sok az a 2 hónap, de valamit csak jelenthetett, ha fél év múlva is ezen rágódok. Tehát valakinek valami tippje, hogy mivel tereljem el a gondolataimat?
"Azonban szakítottunk, mert elköltöztem az egyetem miatt, és nem működött volna a távkapcsolat."
Aki tényleg szerelmes, az nem ad fel emiatt egy kapcsolatot.
Ideje lenne továbblépned.
Nekem 2 éve volt ilyen.
Az is 2 hónap volt. Ott én lettem kidobva. Azóta se tudok ezen túllenni.
És igen, van munkám, sportolok, nem unatkozom, de ezen a magánéleti törésen nem tudok túllépni. Azóta senki nem jött, aki egyáltalán meg tudná közelíteni azt az illetőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!