Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mélyitsem el a beszélgetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mélyitsem el a beszélgetés?

Figyelt kérdés
igazából már egy jó ideje beszélgetek egy sráccal és azt hiszem kedvelem őt talál még többet is érzek iránta.Néha szoktunk erotikus dolgokról beszélni de igazából ennél tovább nem jutottunk.Nem tuom hogy derithetném ki hogy esetleg ő érez e irántam valamit.Igazából szeretném neki elmondani hogy kedvelem őt de nem tudom van e értelme.mit tennétek?
2021. jan. 23. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélni beszéltek róla, de nincs semmi testiség? Ezek szerint csak online kommunikáltok? Szerintem ahhoz személyesen kellene, amúgy rá is kerdezhetsz, nincs mit vesztened.
2021. jan. 23. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Őt csak a virtuális szex érdekli, ha érdekelnéd, akkor már lépett volna. Ne nézd már magadat ennyire le!
2021. jan. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!