Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 15 év korkülönbség sok lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év korkülönbség sok lehet egy kapcsolatban? Miben befolyásolhatja azt?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és megismerkedtem egy férfival aki 33 éves lesz hamarosan. Nagyon vonzódom hozzá és örülnék ha több lehetne, viszont neki már gyerekei is vannak. Fiatalon lett édesapa, a legnagyobb lánya 4 évvel fiatalabb nálam 😅 Nem tudom mit tegyek, az igazat megvallva nem igazán érdekel az sem, hogy gyerekei vannak mert nagyon kedvelem.

Azt szeretném hozzá tenni, hogy nagyon fiatalnak tűnik, mikor először beszéltem vele, azt gondoltam hogy a 20-as évei elején jár.

Félek, hogy ezek a tényezők talán befolyásolják a dolgokat és nem érdemes belekezdeni sem bármennyire is vágyom rá..

Utálkozó, beszólogatós kommenteket nem szeretnék kapni. Szeretném ha mindenki megértené az álláspontom, csupán egy kicsit bizonytalan lettem mikor megtudtam hány éves valójában és hogy gyerekei vannak.

(Mielőtt kapnám őket, nincs daddy issues xd)

2021. jan. 20. 11:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha nem fogsz megharagudni az én véleményem az hogy ő örül,hogy megkaphatott egy ilyen fiatal lányt, és kitudja magát élni. Szerintem nem kellene bele menned ebbe a kapcsolatba,legalabábbis én szégyelném, hogy a gyereke majdnem annyi idős mint te. De a te döntésed azt teszel amit szeretnél.
2021. jan. 21. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!