Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A facebookon minden álomkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebookon minden álomkapcsolat hazugság?

Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 01:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben,én azt mondom hogy legalább a 20% biztosan az lehet.
2021. jan. 19. 01:31
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
2021. jan. 19. 02:04
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Ugyanolyan arányban vannak valóban boldog párok is, akik csak jobban szeretnek magosztani dolgokat a külvilággal (főleg ismerősökkel), mert büszkék rá, mint azok, akik önigazolásból teszik.

Ahányszor szerelmes voltam, bennem is bennem volt ez a "világgá kürtölném, hogy mennyire imádom" érzés. És bár felnőtt ember vagyok, aki nem nyálazza tele a szociális médiát mindenféle förtelemmel, azért valamilyen szinten igen, világgá kürtölöm, hogy szeretem a párom. Talán ő még jobban, mint én. És mivel nagyon sokat vagyunk együtt, közös baráti kör, stb, sok a közös élmény is, amit megosztok.

Szóval nem, nem csak kétségbeesett segélykiáltás lehet az oka ennek. Mi ilyenek vagyunk. Korábban, mikor nem ismertük egymást, mással csináltuk ugyanezt: hobbinkkal, az eredményeinkkel, a kutyánkkal...

2021. jan. 19. 02:04
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Akkor, az adott pillanatban ezt ők még nem érik, csak idővel derül ki, hogy az...
2021. jan. 19. 05:23
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Ja, a féltékeny exek meg a kapcsolatban élőkre nyálat csirgató vadbarmok mindig ezzel áltatják magukat.
2021. jan. 19. 06:56
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Legalább annyira, mint az életben, csak a Facebookon sokkal hangsúlyosabb, mert felülreprezentált a jó és alulreprezentált a rossz.

A toleranciaküszöb pedig mindenkinél egyéni, hogy mikortól minősít valami álomkapcsolatnak és mikortól hazugságnak.

Én személy szerint túlságosan kritikus vagyok - ezért is nincs kapcsolatom és az eddigiek sem alakultak jól. Viszont vannak olyanok, akiknek szent meggyőződése, hogy az időnkénti saller vagy 1-2-3 megcsalás is bőven belefér egy hosszabb kapcsolatba.

Különbözőek vagyunk, szóval attól, hogy ők álomkapcsolatnak tartják még lehet, hogy a te mércéd szerint az ellenségednek nem kívánnál ilyen "álomkapcsolatot", de az is lehet, hogy tényleg boldogok, de te meg a kákán is a csomót keresed és már tenyeredet dörzsölve várod, hogy mikor szakítanak...

2021. jan. 19. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem, de jellemző, hogy minél több nyoma van egy kapcsolatnak Facebookon, annál több baj van azzal a kapcsolattal.
2021. jan. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!