Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy valaki szerelmes volt belétek,de ti nem éreztéttek úgy bejönéttek az illetőnek ?
Akkor honnan tudod hogy szeret?
Valaki más mondta róla? Vagy nem értem.
Nem, ilyen még nem volt, max olyan, hogy szerettem, ő nem, vagy ő szeretett, és én nem. az meg pláne baromi ritka, ha mindkettő szereti a másikat :)
Így harmincon túl.. tapasztalat
Tehát meg se próbáltad anno randira hívni vagy ismerkedni vele vagy cimbizni és úgy ugrottál egy újabb kapcsolatba. Ha így van gratulálok és nem értem a kérdésed hacsaknem azért írod mert kamillázol rajta hogy hogy lehettél ilyen hülye.
Őszintén szólva lehet a lány jobban járt hogy így alakult és lehet jobb hogy azt hiszi amit a 4-es írt.
Férfiatlan szerintem hogy megprobalas nélkül következtettél
és inkább meg se próbáltad de közben kerestél mást ez azért több mindent elárul egy ember személyiségéről. A meg sem próbálás ami nem azt jelenti hogy sejtelmesen titok kódba jelzed neki hogy tetszik neked amit nem vesz a vevő hiába küldött kódolt üzenetet az adó és te elkönyveled magadba ha nem kapsz kielégítő választ hogy akkor nem is kell és szállsz másik virágocskához hanem férfi módjára nyíltan elkezdesz érdeklődni iránta, ismerkedni, cimbizni hogy kiderítsd mit is érez valójában. Lehet jobb így szerintem a lánynak de tudod az egész szituációt, ez csak az én véleményem. Mert lehet csak összezavarnád lelkileg így utólag bár nem tudom hogy derült ki ez ha ő mondta akkor mas a helyzet ha valaki mástól tudod akkor egy bepróbálkozás után azt gondolná hogy könnyen jössz és mész a kapcsolatokba vagy direkt akartad megbántani és akkor is csalódás lennél neki. Így is az voltál hogy ott volt a lehetőség és meg sem próbáltad az érzéseitől függetlenül. Csak a csalódással vegyített érzéseket már komolyabban kell oldani nem hisztizhetsz neki ha makacsul ellenáll pláne nem dobálózhatsz hülye mondatokat felé mert ezt te alakítgattad így ha még mindig akarnál tőle valamit hacsaknem ő már lelkileg továbblépett. Őt sem hibáztathatnád hogy miért nem kezdeményezett ő? Miért kéne neki kezdeményezni. Ha ennyire nem vetted észre hogy bejössz neki akkor a lány nagyon introvertalt típus. Ha mégis megpróbálnád később ne kapcsolatot akarj tőle eleinte hanem barátságot mert azért ezen szerintem minden nő kamillázna ha megtudná hogy mégis érdeklődtél iránta úgy és ennek ellenére meg sem próbáltad de találtál helyette mast akinél nem féltél próbálkozni. Az ilyen mindenkiben önértékelési problémát okozna. Most van egy helyzeted amit így utólag bánsz. Igen van az a mondás ha meg sem próbálod akkor előbb utóbb bánni fogod viszont ha most próbálnád párkapcsolatban akkor még jobban mert ott már két embert bántanál meg. Ha mégis megpróbálnád akkor előbb teremts tiszta helyzetet csak hát soha nem tudható hogy mikor jön egy masik férfi az ő életébe, de a szerelem tudod nem verseny és ő is megérdemli hogy boldog legyen ha neked anno nem kellett eléggé mert meg sem próbáltad mert féltél attól hogy azt mondja nem. Nem köteles eltűrni hogy szamárnak érezze magát csak mert te anno ennyire szamár voltál.
* de te tudod az egész szituációt
Kiegészíteném hogy ezekután a benned való bizalmat is újra kéne építened. De mint írtam kevés az info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!