Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hagyom hogy szeresse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyom hogy szeressenek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok egyedül. Ez idő alatt volt egy pár férfi az életemben. Mikor komolyabbra fordult a dolog és fontos lettem nekik, mindig meghátráltam és nem akartam, hogy szeressenek. Addig akartam velük lenni, amíg csak ismerkedtünk, de miután bevallották, hogy fontos vagyok számukra, azonnal kerestem a hibát amiért szakítottam velük. Nem akartam már velük lenni. Nagyon vágyom a szeretetre és, hogy legyen egy társam, de nem tudom elhinni, hogy engem igazán tudnak szeretni. Emiatt egyszer egy szexkapcsolatba is belementem és nem volt semmi félelmem mert tudtam, hogy nincs érzelem. Abból nem menekültem el. Nem tudom hogyan kéne ezen változtatni. Így boldogtalan vagyok.

23/L

2021. jan. 10. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk úgy,hogy nem hátrálsz meg ! Ha van kedved beszélgetni írj privit! :)
2021. jan. 10. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
FÉRFI partnert keress!
2021. jan. 10. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Ez ismerős érzés, kapcsolat elején amikor komolyodni kezd, nekem is sokszor hülye gondolataim vannak. Meg ilyen bizonytalan érzés, gyomorideg, tényleg ez kell nekem? Jó lesz? Mi van ha hibát követek el? Mivan ha mégsem illünk össze? stbstb..

Egy dolgot tudsz, nagylevegő és "beleugrasz". Lehet megbánod utólag, de mint feljebb leírtad, így sem jó.

2021. jan. 10. 15:13
 4/5 Angel3000 ***** válasza:
44%
Szia! Màr itt az ideje, higy megkomolyodjàl! Egyszerûen és természetesen kell venned a hozzàd közeledô férfiak figyelmét és nyitott szivvel kell élvezned a ràd vàrò Szerelmet! Minden jòt!
2021. jan. 10. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Pszichocsaj vagy. Egyszerűen nem akarsz normális kapcsolatot. Ezzel nem lenne gond, ha nem zúznád szét mások lelkét a szórakozásodért.
2021. jan. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!