Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyet minden barátnő csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet minden barátnő csinál együtt, vagy szerintetek is együtt vannak?

Figyelt kérdés
3-an lakunk együtt, egy albiban. Szerintem az egyik legszerecsésebb pasi vagyok mert két iszonyat dögös csajjal lakom együtt. Szóval úgy volt hogy ma este a haveromnál alszom, de neki közbejött a barátnője, szóval haza mentem. A két lakótársam bugyiban pólóban együtt főztek, zenét is halgattak,táncoltak és ittak. Ja és marhára meglepődtek hogy hazajöttem. Már régebb óta van egy olyan sejtésem hogy együtt vannak, de kezdek benne egyre biztosabb lenni.Simán bemennek egymáshoz mikor zuhanyoznak, csomószor vannak késő estig egymás szobájában, és már nem is tudom mikor hozott fel bármelyikük is egy pasit. Mit gondoltok?

2021. jan. 9. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Simán szoktam ilyeneket csinálni a barátnőmmel, a foglalt fürdőszobába csörtetéstől eltekintve. Hetero vagyok, csak egy másik hetero nő előtt kevésbé kell magam takargatnom, mert nem kell attól félnem, hogy rámgerjed és feláll a faxa attól is, ha nincs rajtam nadrág.
2021. jan. 9. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Hát ha jól főznek akkor valóban szerencsés vagy, hiszen jó csajok nézegetéséhez elég instagram ozni
2021. jan. 9. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Milyen elet ez.. most nem tudom irigykedjek vagy szornyulkodjek hogy ennyien eltek egy albiban
2021. jan. 9. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Látszik faszi vagy :D
2021. jan. 10. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 3-an lakunk együtt, 3 lány, de csak szobatársammal ketten szoktunk otthon lenni az esetek 90%-ában. Mivel szobatársak vagyunk, így egy helyen is alszunk. Ő pizsamás típus én meg pólós-bugyis, de elvagyunk ebben egész nap is. Ha viszont tudtuk, hogy a harmadik lány vendéget hoz fel, vagy pasit, akkor nyilván felöltöztünk rendesen. Engem is meglepett volna, ha a faszi lakótársam beállít, mikor teljes bugyis kényelmemben vagyok otthon.

Faszit meg szobatársam nem hozott fel, ha ismerkedett is, akkor sem hozta haza, hozzám meg hétvégente járt a barátom.

Vicces azt olvasni, hogy egy pasinak ezek a mindennapi dolgok már jelek arra, hogy leszbikus valaki.

2021. jan. 10. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátnőm, akivel ha egymásnál aludtunk, együtt mentünk el zuhanyozni is, pedig egyikünk sem volt leszbikus. 😂

Az kicsit kínos, hogy mindketten szülőknél laktunk, anyukám egyszer nagyokat pislogott emiatt, hogy együtt megyünk be?

De csak annyiról volt szó, hogy mindig benne voltunk a sztorizásban, és így folytathattuk.

Egy másik barátnőmmel fesztiválon együtt jártunk zuhanyozni, és egy zárható fülkébe mentünk be, mert óriási sor volt, és így gyorsabb.

Ugyanennél a lánynál bugyiban és pólóban mászkáltam addig, amíg nem ért haza az apja. Ő meg nálam csak egy bugyiban aludt mindig.

Nem minden lány szégyenlős a másik előtt. Ugyanez kb. hogy anyukám is bejárkált a fürdőbe, míg én fürödtem.

2021. jan. 10. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!