Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami ha ezt "folytatjuk"? L
Figyelt kérdés
Végzős vagyok, megtetszett egy tanár régóta, és lehet én is neki. De nem tanít engem. Már sokszor "szemeztünk", vagyis sokáig néztük egymást amikor szünetben egy helyen voltunk. Meg végigmért ilyenek. Hogyha kinyitnak a sulik és ez folytatódik, akkor érettségi közeledtével lehet hogy lesz más is, vagy ez maximum ennyi lehet?2021. jan. 2. 16:17
2/8 anonim válasza:
18 éves legalább legyél. Utána maximum csak aggályos lehet, de tudtommal más probléma nem lehet belőle. 14 a beleegyezési korhatár Magyarországon, de tanár-diák kapcsolatban szerintem bejönnek más jogi problémák (nem vagyok jogász nem tudom) így 18 alatt, ha a tanító bácsi vagy tanító néni nem hülye, akkor nem lép.
3/8 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2021. jan. 2. 16:29
4/8 anonim válasza:
rengeteg ilyen kapcsolat van. ha nem derül ki, semmi nincs
5/8 anonim válasza:
2-es válaszhoz még annyit, hogy ettől még, ha kitudódik az igazgató szerintem "közös megegyezéssel" megkérheti, hogy távozzon a tanár egy másik oktatási intézménybe. Általában ezeknek van hír értéke, még ha 18 éves elmúlt is a másik, egy jó iskola meg nem akar így a hírekbe kerülni. Erre látok esélyt. Ha a faszi/nő nem pattog, akkor meg is teszi.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem valószínű, hogy a tanár kockáztatni fogja az állását, illetve azt, hogy talán soha többé ne kaphasson erkölcsi bizonyítványt. Lehet, hogy majd érettségi után alakul valami, ki tudja. De az is lehet, hogy csak te látsz bele jóval többet ebbe az egészbe.
7/8 anonim válasza:
A tini tizenévest jelent. A 18 is tizenéves. A tanárbácsis kérdésed a tanárbácsis szakértőkre tartozik, akik a tini rovatban vannak.
8/8 A kérdező kommentje:
18 tudtommal nagykorúnak számít, de persze köss bele a kategóriába, ha épp most másba nem tudsz.
2021. jan. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!